Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de maig 31, 2016

I passaran els anys

Fent una de valoració dels darrers anys d'aquest espai. 


Compartir els Vols, un dels objectius, novetats en menor grau actualment, en major grau en d'altres etapes. Com la imatge de la darrera sortida :-)

Un no per a mi ara per ara és un mot inexistent quan la música sona bé, aleshores tot i tenir encara molta corda per seguir compartint, valoro prudentment però també seriosament de fer-me una proposta d'aturar l'activitat de The Great Escape MTB.

Avui sense ignició, per tant sense Vol, motivat de matinada perque a quarts de dues d'aquesta encara no dormia, i sense descansar no serveixo per massa bé res, després durant el dia he anat deixant passar l'oportunitat de fer Vol a l'hora de dinar, esperant i qui espera desespera, de fet a l'hora de dinar m'he adormit profundament uns minuts, després al vespre la pluja ha manat també breument, durant uns minuts, i ara segueixo sense ignició.

MTB, MTB, MTB.


Podria ser també bo per a mi una aturada dins d'aquest tram dels darrers anys, des del 2007 compartint temes ara sí ara també de MTB, concretament des del 2009 a The Great Escape MTB. La  imatge és la primera publicada al blog,  és d'aquest any 2009 a les meves primeres 24 hores de Finale Ligure. 

5 comentaris:

  1. Vaig a veure quina sensació tinc sense publicar :-)

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  2. Avui per una jornada intensa encara he portat prou bé no utiitzar el túnel dels Vols de The Great Escape MTB, ara bé, demà per una jornada de matí particularment solitària i tranquila veurem si quedo lluny del blog, veurem.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  3. Matí de dijous a 48 hores d'aquesta intervenció i hauré de lligar les ganes de publicar amb corda curta, curta, per evitar les aportacions, OMG.

    ResponElimina
  4. Bé, he superat una jornada desèrtica de matí, la tarda m'ha ajudat, i demà el matí serà com el d'avui, solitari, costarà no aportar al blog, cada dia però una mica menys, crec.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  5. Demà un SOLO de 12 hores m'ajudarà:-)

    ResponElimina