Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de maig 18, 2013

Fa un sol que incita

A sortir a rodar, i això és el què ha fet la Betty, sortir a rodar tot seguit hem posat punt i a part a la jornada del despatx.

Imatge de Xavier Font.
Hi ha dies per a tot, i tant que sí, i tant que sí, i avui era el dia perquè surtis a rodar, encara les converses de 24 hores són monopoli de genets de Drac a casa, a casa, no, ara per ara al Blog.

Dies de molta SSEC, quines jornades les d'aquesta setmana, a on la SSEC va agafant la seva millor forma, la de ser-hi ara ja pel pas dels dies, a una certa distància, i poder-la així, gaudir veient-la amb la seva màxima expressió.

Ara veig aquesta imatge i penso, quina cervesa més bona la cervesa belga que vaig beure el diumenge a la tarda al Campsite, mare meva, mare meva, mare meva.

Dic això, i em ve al cap l'anada amb la VW dels holandesos a comprar tots el queviures per la festa de dijous a la nit es va repetint, i no en mateixes imatges, si no amb diferents fotogrames, cada un més divertit que l'anterior.

A la propera aventura Single Speed, de ser, ja serà des de la barrera dels participants, gaudint de valent, segur, a on serà ja un tram tipus Roc, de ben segur, de ben segur, de ser, però, de ser.

Hi ha dies per a tot, però aquests, he de mirar d'entendre millor quin ritme porten, perquè els darrers 3.000 dies ben tocats han passat com si en fossin un, o com si en fossin 10.000, hi pensaré, hi pensaré.

És que cercar imatge a imatge entre totes per decidir-me per una, i seguidament aportar-la a una crònica ja feta unes hores abans, és literalment de somni, de somni. D'altres vegades primer cerco la imatge, i després vaig a per la crònica, curiós, l'ordre condiciona el resultat, certament en aquest cas, perquè la imatge és una en el primer cas, i la crònica és una altra en el segon.

Perquè sempre que hi penso, en la SSEC, penso, gran aventura, gran aventura. Ara mateix, fa una estona, a l'hora de dinar, al matí, esmorzant, penso, gran aventura, gran aventura.

Dies de SSEC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada