Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de maig 19, 2013

Prèvies magnes

Pel fet què ahir en arribar de la capital, el cap tot d'una em va enviar un missatge clar, demà torno a enfilar a dalt de la bike.

La imatge és clara, molt, indefinida pel Blog, la meva bike encara no ha sortit mai al Blog, però per això, per això contradictòriament, aquesta determinació en compartir aventures, pensaments, idees, projectes, i deixo tot d'una de compartir la meva bike, no diré, la meva bike nova, ja fa mesos que roda. 

I no és un tema de, ser presentada o no, ni de ser un secret quina bike és, el tema és, no la vaig presentar al Blog, mesos de projecte i incomprensiblement  no va anar lligat el naixement  de la meva nova bike, a la presentació pas a pas al Blog. 

Ho escric, i m'adono, que és evident que serà presentada al Blog, i tant, únicament a diferència de la Vicious, aquesta nova bike vinguda després de la The Motivator, caurà vestida d'una presentació de gala. 

Per què de gala? senzill, perquè tot el procès de la construcció de la mateixa el vaig documentar fotogràficament, component a component. 

Va ser molt i molt emocionant, i les petites i perquè no, i també significatives millores fetes darrerament, han creat uns monstre devorador dels "local trails".

De fet he creat un concepte de bike, que ha implicat noves denominacions de tipus de bike, com ho són les bikes INTRAIL i les bikes OUTTRAIL. 

El significat d'aquests dos conceptes ja anirà venint sol, via la utilització al Blog en cada moment quan em sigui oportú fer-ho.

Dies de SSEC. 

Fem un cafè? Per a mi aquests darrers dies amb una pinzellada de llet. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada