Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de desembre 13, 2012

Les 9

Fem un cafè?

Dies de MTB, de noves propostes, ahir un dia emocionant, molt, i no directament per temes de bikes, que també.

Som un petit grup de catalans, no de gals, que no tenim por que el cel ens caigui a sobre, sí que per circumstàncies la bike no fos, però ara per ara és a on som, així que un bon cafè serà motiu de gaudir de millors instants encara.

S'acosta el sopar de Nadal el de la feina també, tres bikers, tres, que han de decidir el millor lloc per fer-ho, sempre ha sigut quan hem fet, l'Europa, la Fonda Europa de Granollers, passar per la taula del Cubano en Fernado, de l'avi sempre ha sigut la millor sensació.

Viuria a Granollers demà, la seva Porxada, I Love Granollers. Som fills de Granollers nosaltres, de fet ho és el pare al cel sigui, nosaltres hi som nats, però no viscuts, sí treballats, molts anys, mai masses.

Però a on som, a casa de la mare, hi tenim tot el què es pot demanar, però entre tot, dos punts són importants, i els tenim, podem pedalar des de la porta de casa, i avui i cada cop més no hem de fer cap pas per fer, vull dir que portem anys mirant de ser propers a casa, i aquests és un ferm propòsit obert a molts horitzons sí, però el pal de paller el de casa, mtb, mtb, mtb.

Fa uns minuts.
El pronòstic del temps diu que d'aquí a una estona tindrem sol, i que a la tarda també, el dia té moltes hores, i poder sortir a pedalar encara podrà ser una possibilitat avui i tant que sí.

Un bon cafè, ara ja descafeïnat,els cafeinats els dos del matí abans de sortir el sol.

Fem un cafè, i parlem de bikes, de rutes de bikes, de components de bikes, d'equipaments, de properes aventures de bikes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada