Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de desembre 20, 2012

Vols de Drac


Avui, sembla que retorno al sender de tornar-me a enfilar a dalt de la bike.

Dic sembla, perquè una flor no fa estiu.

Una arrancada de matí de no bike a quarts de set, ha donat pas a una porta oberta a canviar el signe de la jornada, de no bike, a bike.


I no sé si també el signe de tot plegat, les pedres a mi m'agraden molt, i en faig col·lecció, dels llocs per on rodo. Petites sí, mai grans, perquè amb les pedres grans ens hi podem fer mal, sempre hi ha un tram de pedres, sempre, però cal valorar que una cosa és un tram de pedres que ens mirem com a una zona per on vàrem passar fa temps i cal  assumir que hi érem, i altre cosa és que seguirem passant per aquests trams, a on segur que ens hi farem mal.


Avui hem rodat els brothers, i hem gaudit de bones converses, d'un bon cafè a la platja, puntual i breu, sí, i d'un final de sortida escalant per Milans,interessant, i tant que sí.


Converses, moltes, no totes de bikes, si moltes d'equipaments, entre d'altres de la jaqueta Fuison, dels cascs Terron, dels pedals XTR nous, i totes interessants.

La Vicious va molt i molt bé, ajuda que ja aniré pel tercer any amb ella, vull dir que d'aquí a res ja hi portaré dos anys a dalt de la The Motivator, i aniré per mirar de consolidar el tercer, amb l'ànim que en siguin molts més, molts més.

Comentàvem avui a l'hora de dinar, després de dinar que la Fusion, la jaqueta, és un equipament curiós, molt  singular per a mi, però els motius ja han sigut exposats a aquest espai, segur que repetiré arguments, però no avui.

Ahir, abans d'ahir, i així des de fa deu dies, que són els que feia que no sortia en bike, i les sensacions avui bones, molt bones, per la seguretat baixant, per la sensació de seguretat mentre rodava amb ella, amb la Vicious.

MTB, MTB, MTB.

Ara necessito millorar dos aspectes més de la bike, crec, i entendre si he de canviar pneumàtics o no, que no ho sé.

Els ONZA són per ara o no, he de decidir-ho des de després del Roc, i ara no sé a on sóc.

Però els dos temes no inclouen els ONZA, en cap cas, si frens i rodes, o si no frens i rodes, bé ja us diré que he decidit, i veient darrerament com moc fitxa des de casa, crec que serà un dit i fet un cop com amb la Fusion ho tingui clar.

Ara, avui, Hope negres amb boixa específica per a single Speed m'agrada, però són per a mi les rodes? i Formula plates si són per a mi, per fer conjunt amb les bieles polides BO, és a on sóc.

Aquesta tarda-vespre d'entrada si els ànims són, vaig a cercar equipament de bike, si em trec les pedres del cap, i si no demà, per prudència serà un altre dia, i tant que sí, sempre per sumar, i sumar, i sumar, propostes de camí, positives, com la Fusion, com els Terron, com els pedals XTR.

Avui una pedalada, que en cas de no tenir conseqüències a nivell de refredat, tindrà continuïtat, de ben segur, demà matí a primera hora, a primeríssima, dissabte, diumenge, mtb, mtb, mtb.


I els pronòstics del temps són excepcionalment bons, i tant que sí, una entrada a l'hivern oficial, amb temperatures primaverals.

Dies de Single Speed.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada