Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de desembre 18, 2012

I LOVE SSEC.

Imatge històrica de la SSEC2012.
Emocionat per la marxa de les inscripcions de la SSEC2013, em deia la Betty que hi ha una pila de nacionalitats, ja és un europeu en tota regla, hi ha un participant que s'ha inscrit amb la nacionalitat Españistan, és el país més rar que he llegit darrerament però si un biker diu que és d'Españistan és d'Españistan.

Ser President d'una SSEC2013, té això, vius moments tots sensacionals, però el camí comença de lluny a la SSWC 2011 que va ser el primer pas, no és veritat ja va ser-ho el Roc d'Azur del 2006, oi que sí?

Però jo volia la SSWC del 2012 per a Salt-CATALUNYA, volia posar al mapa Salt i fer país, vaig fer país, vàrem participar-hi com a país, CATALUNYA. Salt no va ser. és veritat, però un any després Sant Gregori té la seu de l'organització de la SSEC2013.

El Freedom té el seu inici a aquella cursa de França, també a la Toscana, a la nostra particular Eroica de 240 Km. crec recordar. En Brocci ens va dir, cap problema vosaltres anireu sobrats, i com que aniríem sobrats vàrem sortir de més lluny, mare meva no podíem més al quilòmetres 120, crec recordar, i en vàrem fer 120 més.

SSWC2011,
SSWC2011.
SSWC 2011 a Irlanda ja hi vàrem anar com a país Catalunya.


SSEC2012.
A la SSEC2012 ja hi vàrem anar com a país Catalunya.

Campió del Món 24 Hours SOLO categoria 40-45.
Al Mundial de 24 Hours SOLO de Finale Ligure hi vàrem participar com a país Catalunya, i per cert el podi, el sub-campionat del Món de 24 Hours SOLO categoria Single Speed ho va ser, i reconeguda la nacionalitat catalana-país Catalunya per la WEMBO, organitzadora del Mundial de les tres edicions, 2012, 2013, 2014, ho va ser el sub-campionat del Món 24 Hours SOLO categoria Single Speed per una catalana, representant al país Catalunya, i al podi vaig escoltar country CATALUNYA, per tres cops, tants cops com podis vàrem fer al Mundial, tants cops com els catalans van pujar al podi,

4art, 3er, 1er, 2ona, del Món 24 Hours SOLO. 
Country  CATALUNYA.

Subcampiona Mundial 24 Hours SOLO Single Speed 2012.
La Carolina representant al país CATALUNYA  és la sub-campiona mundial de 24 Hours SOLO categoria Single Speed vigent, i això serà així fins l'octubre del 2013.


 Perseguint un somni, enfilar el nostre país CATALUNYA al podi del Mundial 24 Hours SOLO Single Speed 2012.

WC 24 Hours SOLO Single Speed. Que no podem ser catalans pel món? 
Un Mundial el de Finale 24 Hours SOLO que ens va esmicolar, a tots dos, però sempre amb un somriure, o quasi sempre. 


Rascant el podi al Mundial 24 Hours SOLO Single Speed 2012. 
D'aquests dos, de la SSWC 2011, de la SSEC 2012, hi vàrem anar a la SSWC 2011 a Irlanda dos catalans, la Betty i jo,  i un espanyol, el primer clasificado español  del Mundial,  crec recordar haver llegit,  així jo vaig ser el primer classificat català, que bé, un honor ser-ho. 


SSEC201 País CATALUNYA.
A la SSEC 2012 tots, uns deu, érem catalans, representant al país reconegut per l'organització de la SSEC a França, com a país CATALUNYA, i representant al país CATALUNYA ens van adjudicar l'organització de la SSEC 2013, per si hi ha cap dubte, que no hi és, però està bé poder-ho dir.


Presidents SSEC.
L'organització de la SSEC 2013 va ser adjudicada al país CATALUNYA.

Podi SSEC2012.
Per cert a la SSEC2012 hi vàrem fer dos podis, un sub, i una tercera, representant a un país,  CATALUNYA.


Mallot SSEC2012.
La decisió de qui participa i qui no, a una SSEC és potestat dels organitzadors, els organitzadors de la SSEC2013, són tots d'un país molt petit, molt, anomenat CATALUNYA, bé dit això, per a posar un exemple, a Anglaterra a al SSEC tenies que contestar a unes preguntes a l'hora de fer la pre-inscripció, i segons aquestes i seguint el criteri del President de la SSEC es va acceptar corredor a corredor.

Champion SSIT 2012. 
Per posar un exemple que serveixi de patró per a la SSEC 2013, no la guanyarà cap català. I per si teniu dubtes que això pugui ser, a Itàlia al nacional italià del 2012, nosaltres hi érem.

SSIT2012. 
 Érem cinc catalans que hi vàrem participar representant al país CATALUNYA, en primer lloc va arribar un mega crac italià, i el nacional se'l va emportar un escocès, per sorteig.

Friends.
I podeu tornar sempre que entreu amb l'ànim de compartir, ara en aquest cas de compartir la SSEC2013, amb qui va anar a cercar, qui va fer des del 2011 milers de quilòmetres, i després mesos tenim aquest regal, magnífic regal, ser uns catalans, que per la seva perseverança i interès van aconseguir pel seu país, representant el seu país CATALUNYA que se'ls hi adjudiqués l'organització de la SSEC 2013.

 Peveter SSEC.
Sempre recordaré en Mateu, en Rafa a tots ells com van venir a fora amb una pluja tempestiva, emocionats amb el peveter de la SSECC 2011, emocionats, aquell dia deu catalans vàrem entrar a la història del nostre país, aquell dia. 

En com els irlandesos ens varen venir a felicitar, amb en Pascal , el Sheldon, crec que si ets patriota, aquella sensació és la d'en Pau Casals, la de catalans fent camí, amb estimació per la nostra pàtria, i tant i pels nostres veïns que no ens entenen, els aprecio molt, però nosaltres som catalans.

 I si no podem ser europeus si volem ser catalans, cap problema, serem catalans, nosaltres érem europeus quan Europa ni existia, qui no té clar que els catalans som ciutadans del món, però també que en primer terme som catalans. 


Propers organitzadors SSEC2014.
No dubteu que després de tant temps de seguir, de perseguir poder ser, tenim un únic objectiu com és què qui participi a la propera SSEC2013 gaudeixi de la millor experiència de MTB, que tingui la sensació que estem pendents al 1000% que cada participant gaudeixi d'allò més d'aquesta festa del MTB.

Freddi.
Una festa per a tots els single speed, siguin d'on siguin, una festa per a compartir entre tots nosaltres d'aquesta passió per aquesta disciplina tan apassionant per a tots i qui serem a la SSEC2013, vols venir a la SSEC2013? t'hi esperem.

I LOVE SSEC.

4 comentaris:

  1. Demà The Day After?

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  2. Un pensament romàntic, fer els canvis pel primer dia del 2013.

    Hi penso, i us dic quan.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  3. Me ha encantado esta crónica!!!! Esta cargada de vida y mucho color!!!! Creo que ya la he leido 6 veces, gracias Font!!!!

    I LOVE SSEC.

    ResponElimina
  4. I LOVE SSEC.

    Que bé llegir un comentari tan agraït com aquest.

    Gràcies a tu Miki per les teves paraules.

    Emocionat pel significat d'organitzar la SSEC 2013 a Catalunya, molt.

    Mirarem de fer-ho d'allò més bé.

    I LOVE SSEC.

    ResponElimina