Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de desembre 17, 2012

Canvis, molts canvis

Els que es preparen en el Blog.

Que poden quedar en un no res, i tant que sí, però per si de cas, i esteu interessats en alguna aportació, mireu-la properament per si ja no hi sou a temps, potser no caldrà però per si de cas.

Molts canvis, però molts, o millor dit pocs però contundents els propers canvis que crec que patirà aquest espai. Tots de 10/10, crec, un dinar de debat avui, una setmana intensa la darrera i l'arrancada d'aquesta, mesos amb temps per meditar sobre el proper tram del Blog em diuen, ens diuen que hem de fer un salt, tipus Thelma & Louise (1991).

Si ho fem, i nosaltres sempre fem, fem-ho convençuts sempre.

MTB, MTB, MTB.

Dracs, Dones d'aigua, Fades de la nit, genets de Drac, Mirador del Drac, cal obrir la porta, per tant tancar-la, perquè ells prenguin possessió del què sempre ha sigut el seu espai, i que deixa de ser una escapada, aquest tram ja no és, ens hem assentat, definitivament, fins al proper vol entre vols, però d'aquests n'hi ha pocs i jo sempre els faig sol.

SSEC2012.
Dies de Single Speed que marcaran el proper sender de somni, vols venir a fer un bon vol?

2 comentaris:

  1. Gaudir del proper tram, sigui quin sigui.

    Pots quedar a una de les torres, o a un de les sales de Dracs, o als camps propers, cal que cada biker gaudeixi del seu tram, del lloc a on cregui que és, poca importància té, certament.

    MTB, MTB, MTB.

    Quina sensació tindrem al proper tram serà molt personal.

    Dies de Single Speed.

    ResponElimina