Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de juny 16, 2012

Aventures.

El què llegeixo, el què parlem.

Avui s'està fent la Vallromanes-Blanes, i no hi hem anat, s'imposa repòs, dijous dia BO, no vaig pedalar, si que vaig anar al dinar, la propera setmana hi ha la nocturna a BO, i amb l'arrancada d'aquesta, podré veure com evoluciono del genoll, i si l'Andreu no ho veu clar, no serà.

Penso amb les 24+1 de Banyoles, amb la conversa amb en Caixàs, de la possibilitat d'anar-hi, i com a la sortida d'avui, em queda molt lluny, no el lloc per pedalar, que també, si no l'aventura.

Després del mundial, el pensament més proper, ja està tot fet a aquest 2012, queda el Roc.

Un pensament de dissabte a quart d'onze del matí, mtb, mtb, mtb.

Mentre hi penso, en la possibilitat de fer les 24+1, vaig mirant articles del mtbr, i d'altres espais, avui hi veig més, vull dir que hi ha dies que no coincideix el què cerco amb el què trobo, avui no és un dia d'aquest.

El tema rodes, està d'actualitat a casa. Ahir des del mig dia fins a la nit converses YBB amb l'Oriol, i tant que sí. Qui m'aniria a dir que Moots seria patrimoni Vallromanes, encara ara resto aturat. Avui, demà a les properes hores decidiré si Aspire ens porta boixes King, tot i que ara mateix ni se'm passa pel cap rodar amb unes King, per l'experiència amb la ML7, desastrosa, però les DT240 específiques per a single speed, crec que encara que són conservadores, no ho són prou per a la Vicious, crec. A part que tinc una idea extrema però antiga per aquestes rodes de la meva single.

Són noves etapes, unes queden ja enrere, i d'altres s'obren agafades de la mà d'una intensitat de llum que costa de mirar-la directament, quan escric això em ve al cap en Xavi Paricio,  és així com m'agrada gaudir de la bike. El següent pensament és el mundial d'Austràlia de 24 hores SOLO.

MTB, MTB, MTB.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada