Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de juny 20, 2012

ARC vs Longboard-SSWCvsMundial24HoursSOLO.

I podria ser el de Sant Martí, i tant que sí.


És que l'ARC com la Spot Brand avui després del mundial de Finale, la primera va fer una SSWC a Irlanda.


Sí, és veritat, l'escenari era diferent, el de la SSWC era més festiu, impera un entorn més càlid, mentre que el mundial de 24 hores, o anaves per feina, o anaves per feina, i això vàrem intentar fer.

També cal dir que després del tir de sortida del pati festiu al patí més competitiu, i tant que sí. Però sí, el Mundial de Finale no tenia pati festiu, ni abans, ni mentre, ni després, i si no que li preguntin a en Perto amb la seva cadena de la Niner, mtb, mtb, mtb. 

Bé després sí, tres catalans al podi del mundial de Finale donava per molta celebració, mtb, mtb, mtb.

Al proper mundial de 24 hores si hi som, i aquest és a Austràlia hi anirem de Freedom Catalonia, sí, i la Betty de subcampiona del món, fins després de la cursa serà la vigent subcampiona, després ja ho veurem, vull dir després de fer el mundial d'Austràliat, fins llavors és a on som, gaudint els propers mesos d'aquesta magnífica posició.

MTB, MTB, MTB.

Avui des del poble tancant part del cercle fet fins avui, i tant que sí.

Un camí, un sender com aquest té un sol color, ple de molta llum, que sigui així tasca de casa, mtb, mtb, mtb.

L'ARC ens va portar a Irlanda, la Longboard fins avui, a França i a Itàlia, aquesta darrera de seguir així serà la que conduirà a la Betty a disputar el podi al mundial d'Austràlia, i dit així és per a mi molt però que molt emocionant.

Abans però cal fer els centímetres, no els metres, en cap cas, oi que sí? vull dir fer els deures pendents perquè els propòsits passin a ser realitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada