Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’abril 20, 2012

Vallromanes-Montserrat 2012.

Bé, he començat a fer les bikes, després de dinar.

I fa una estona, a les vuit del vespre les he acabat.

Ni una sola incidència, pastilles de fre, amb menys de cinc-cents quilòmetres, la meva cadena, impecable, el Belt Drive, bé, no sé com objectivar-lo, pneumàtics de la Longboard, de 10/10, els meus el del darrera té algun tall petit, i perdia un xic d'aire, he obert els dos pneumàtics sense treure les rodes i he ficat una càrrega a cada pneumàtic, i seguidament he netejat frens.

He tornat a posar les bosses Pedro's a sota dels seients amb les càmeres, un kit de pastilles de fre, repara punxades, una vàlvula UST,  a la de la Betty, i a la meva la clau multi funció,  jo el kit que us esmento el portaré darrera del mallot.

Fa uns minuts.
També darrera del mallot hi portarem, els entrepans, dos cada un, seccionats per la meitat, dos plàtans cada un, bé un ja me l'he cruspit, fruits secs, segurament després de la primera hora hi portarem també la jaqueta Lite, res més.

El pa de cinc cereals, boníssim, boníssim. 

Si fa molta calor també hi portarem els manegots a lres bosses del mallot, i si fos així anirem 100% d'estiu.

Portem un sol bidó d'aigua, i l'any passat dos ja era justet, aquest any veurem a on som, vull dir que mirarem com anem amb el bidó de 750 ml. 

Molts nervis? no, no en cap cas, sí emoció, molta, normal oi?

Són tres quarts de deu de la nit, d'aquí a menys de sis hores ja anirem camí d'enfilar-nos a les bikes, no exactament, sí que a quarts de cins sonarà la diana a casa.

Bikes a la VW, les bosses amb els casc, les bosses amb les Shimano i Giro, les dues caixes amb les ulleres, les manxes, i a la de al Betty un vidre de recanvi, per si demà no fa bon dia, poder posar els transparent. A la meva també hi porto un pot petit d'oli, que no agafaré demà.

Un xic per sota dels vuitanta quilòmetres per a Single Speed a aquesta estació encara no requereix de portar oli, o sí, demà ho veuré.

MTB, MTB, MTB.

Traboco la pre-crònica.

1 comentari: