Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’abril 05, 2012

Black Sheep Highlight 29er Ti Singlespeed.

 BS.
Una marca que estava a la llista, no als primers llocs, sí a la llista.

Ara, com a  independents, nosaltres, ells no ho sé, són més propers a ser candidat al podi, a quin calaix, no ho sé. Com amb la 69er. però no avui com a N1 amb la Black Sheep, compartint podi, perquè hi ha marques interessants, que per simplicitat i preu deixen a aquest fabricant i a d'altres en un mal lloc.

Que què vull dir? que una Vassago, senzilla, però senzilla de veritat posa amb seriosos problemes a aquestes ovelles negres, i a la resta de HM, i no ho dic per les repetides lectures sobre opinions d'altres bikers que també, si no per la percepció que tinc i he tingut veient-les totes de costat, la Vassago desprenia més personalitat que les Jeff jones i les Black Sheep, i no per que aquestes dues no tinguin un caràcter mil cops més marcat que les Vassago, en cap cas, si no per la simplicitat del conjunt Vassago.

No podem oblidar que som animals de costums, i a dalt de la bike hi som per pedalar, més o menys, sobre això no hi ha disputes, però per pedalar, amb les Jeff Jones, i les Black Sheep,  funcionant molt bé, la sensació no és la de les Vassago. Repeteixo, pedalant, i també  un cop a un lloc tranquil, assentats mirant les bikes, aquesta darrera els hi fa molt mal, molt.

Per què passa això? senzill, complicat, pel fet que les Vassago són una tendència, la mínima expressió, i les JJ i les BS una de molt diferent, que avui marquen, aquestes dues tendències els dos conceptes més significatius del disseny.

Simple vs Gorgeous. 

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada