Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de juliol 10, 2016

He començat sense aire



A tocar de les vuit del matí :-)


I hem acabat a Santa Fe gaudint de dos banys de l'estiu memorables, aquest cop sota dues fons a diferents punts de la sortida, al quilòmetre trenta i al quilòmetre quaranta, però dos banys memorables. L'aigua del Montseny feta energia refrescant pel contrast de la nostra temperatura corporal en aquestes condicions de calors extremes fa que tot tingui un to diferent, únic. D'una tensió extrema muscular per UNA exposició extrema al Sol d'una pendent vertical de pocs minuts a ser dins del bany de l'estiu, OMG.


Les vistes les millors, i tant, concentrat a devorar cada centímetre del tram. 


Les parets dels Castellets darrera, de fons, OMG.


Després de la cola a Santa Fe, una baixada ràpida, per un inici a tocar de les nou pel problema del pneumàtic de primera hora de la June.

Per sota crec recordar dels setanta quilòmetres, per sota dels 2.000 +, per sobre dels 35°C, o aquesta  era la sensació, fins i tot a mig camí de baixada a SC la sensació era de 40°C per un aire que costava de respirar, com sona, com sona. 

MTB, MTB, MTB.

Ara a esperar a veure que ens prepararà la setmana, MTB? no ho sé, no ho sé, dijous segur que sí, tenim una petita aventura de MTB compromesa de fa mesos, crec, crec. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada