Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de juliol 24, 2014

Frescor i escalfor intensa

Una parella simpàtica, el fet que no feia tanta calor, bé sí que en feia, 31°C a la riera de Llavaneres a tocar d'un quart de tres, però feia un vent fresc, sensacional.


Bé això m'ha permès poder fer avui un segon Drac, i també ha portat a la Spot Brand a obrir les seves ales i volar alt, no fins l'horitzó, propers a casa sí però fer un Drac té aquest punt, voles alt sempre.


MIraré de ser un xic més prudent, ho miraré, per confirmar-ho lentament, dos primers petits temes, els culots Mavic Equipe com els Cyclone ja no són tampoc a casa, i ara esperaré a fer un altre cop la comanda, que la faré, però ara no, un xic saturat del tema talla L i no M, el segon tema ja us el confirmaré demà després de la matinada, de no ser, de no ser.


És a dir, els equipaments d'hivern segueixen igual, per rodar tinc un culot d'hivern, quan tingui una estona reactivaré el tema.

Quina diferència del Vols de les matinades, OMG, sota un Sol intens amb aquest vent fresc el rendiment a dalt de la bike és força bo, mtb, mtb, mtb. Això sí, sense Fades, sense Destructors actius ni cavallers, excepte l'Independent, el Destructor Independent i la Fada Reina, aquests dos sempre protegint-nos.


Equipats d'estiu, sense eines, sense coincidències, sense incidències, aigua, 500 ml.

Com van les dues bikes, volen, literalment volen. El proper mes atacaré els recanvis de les dues bikes :-)


Un tema que ja toca, cadenes, més pastilles de fre, pneumàtics, corretja Belt Drive, líquids NoTubes, i crec que res més, podria afegir-hi dos aspectes interessants, no de recanvis, els llums, que haurem de fer venir els nous, i el tema pedals, que no va. Veurem, veurem, però en tot cas tindrem tema per l'agost.

Que bé que van les badanes fatigades respecte de les noves, omg, omg, omg


Una porta oberta que fa mesos que perseguim, el de dos Dracs per dia, avui el primer dia, i aquest encara no s'ha acabat :-( vull dir la Reina mana molt , i té un propòsit al cap, aleshores puc afirmar, el dia encara no s'ha acabat

Quantes persones a la platja, hi visc a cinc minuts i ni idea que hi hagués aquesta activitat entre setmana, Restaurants funcionant, que bé, que bé, que bé. 

Com m'agrada que les persones gaudeixin del privilegi d'unes vacances, hi ser-hi proper treballant, avui en bike sí, gaudint, ara però pensant en ells i un somriure en ve tot seguit :-)

Des del Mirador del Drac, content, molt content, i el bany de l'estiu ara ja no em fa tant temor, fins i tot el veig possible un altre cop. És evident jo no el cercaré però de venir la proposta per què no?

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada