Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de juliol 01, 2014

El món

Perquè fora de casa és el món, el primer món hauria de ser proper, no és el cas, no sé perquè. Al 92 va ser, al 2014 ja fa anys que no.


Ara mirant de veure si ens proposem gaudir propers, del primer món, però crec que no, crec.


A dies de molts dies, avui rodant un altre cop entre Dracs, sense les Fades a les zones banyades de llum, a trenc d'alba sí, sí que les he notat, uns minuts i prou perquè a la matinada  el sol escala vertiginosament, a mi em semblen minuts, de les prèvies a sortir, sortint i en res ja està a una certa alçada, OMG.


Avui el Pas dels Destructors singular, encara més, perquè en tot l'any avui he coincidit per primera vegada escalant des de Santa Mònica a minuts de les set del matí amb dos bikers, encara ara estic sorprès, a les matinades, com a les nits, no he coincidit mai amb cap biker escalant direcció al punt més alt dels Tintorers. Tornant jo, sí, vull dir quan ja vaig de tornada sí que excepcionalment he vist algun biker que comença a pujar els Tintorers. Sempre hi ha una primera ocasió per tot, el significat ja costa més de comprendre, però no buscant-lo ja torno a estar tranquil.

Pensades breus, sense densitat la majoria, però d'urpes afilades, a on cada contacte fa que cada pensament sigui un doll de sensacions, un però sí que ha tingut densitat, molta.

Preparant, meditant el proper Vol, veurem a on som, però les dates previstes marquen el ritme de tot plegat, limiten i molt cada moviment, omg, omg, omg

Si no vols pols...doncs això lluny de l'era, oi que sí?


Aquesta matinada pensava en la Bec&Phil, en l'estada a Austràlia, quina aventura, quin viatge, sensacional.

La bike perfecte, com va la Vicious, com roda aquesta bike, mtb, mtb, mtb

Ara a descansar, pel que fa a Vols, les properes hores marcades totes pel que són, intenses, molt, cada dia una mica més des de fa ja molts mesos.

Des del Mirador del Drac, a dies, llunyans encara, dels grans Vols. La Nau imposa picar pedra entre bastidors, lluny d'escena, clar que yes


Equipat 100% d'estiu, rodant per sota dels 23°C a tocar de les set del matí a la riera de Llavaneres, ahir a la nit propers a la mitja nit, a 17°C a la riera d'Arenys de Munt hi feia fred, com sona, com sona. Sense eines, avui, com ahir, amb llums els dos dies, aigua avui zero, ahir també, cervesa i un cafè ahir sopant,  pa amb tomàquet, pernil salat, i formatge per menjar ahir a la nit. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada