Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de juliol 24, 2014

Curiós

Un refredat d'estiu que em permet de llevar-me sense més cada matinada. Certament tot canvia, fins i tot els refredats. 


Avui com ahir equipat d'estiu, amb la Lite a les baixades, i sense, escalant, a 21°C a la riera de Llavaneres a tocar de dos quarts de set del matí.


Avui, sense coincidències, ni incidències, amb aigua però sense veure'n, la veritat quina fredor baixant de Santa Mònica a Llavaneres per la riera, sense eines també, amb els llums sempre en marxa. 

Les sensacions avui a dalt de la bike, pesades, força pesades, el refredat segueix el seu curs, a hores de marxar si tot segueix el seu curs, i si no tocarà descansar encara més, fins i tot de bike, veurem, veurem.


Mentre escalava pel Tintorer breus pensades, entre elles també del mateix refredat, d'altre molt millors, la sensació més contardictòria la de passar una lleugera fredor baixant a ple mes de juliol, però real, fet que implica d'abrigar-me amb la Lite a les baixades.


Avui li ha costat sortir al Sol, molt, i per tant les Fades no cedien el pas als cavallers de la llum, normal, si no hi ha llum, no hi ha cavallers, si impera la foscor, les Fades en són les reines.


Després però un cop el Sol s'ha imposat, la llum ha desbordat fins el punt de costar-me seguir el corriol, quin contrast.


La Vicious amb les pastilles noves de fre molt millor, ha costat uns tres quilòmetres de baixada que frenessin, però un cop ho han fet de 10/10. Ahir vaig fer passar a la The Motivator per un lleuger bany d'aigua abans de fer el canvi de pastilles de fre, i fins i tot la cadena sense tornar-hi a afegir oli girava més silenciosa.


Sense eines, amb aigua sense beure'n, sempre amb llums funcionant.

MTB, MTB, MTB.

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada