Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’octubre 05, 2024

2/5 )

No sé el motiu del Vol doncs amb aquesta sensació, amb aquests lleugers simptomes d'una grip podria haver sigut una bona alternativa seguir aturat, el fet però és que finalment després d'un precís ajust d'una de les Maquines de Prosperitat vàrem decidir fer un breu Vol.

I va anar prou bé, fatigat però a l'hora prou bé dins d'aquest estadi, a on fora de les coincidències amb gravels, més gravels, i més gravels, a l'hora del Vol aquestes no van ser, amb una incidència no a aquest Vol sí a aquesta semana, sorolls un altre cop, ferodes del darrera, i direcció un xic bloquejada, amb llums sense funcionar, amb aigua sense beure, sense menjar, amb eines utilitzant-les pel tema del fre del darrera. Ajust que no va quedar prou bé i que serà motiu d'una propera intervenció.


Mallot nº1 )

Equipats 100% d'estiu, S-Phyre i Alp-X, Gore i jo C7, sense Merit, amb les S-Phyre, jo blaves.

MTB, MTB, MTB.

La segona comanda dels estris de viatge del Gran Drac de dues rodes ja ha arribat al punt de recollida proper al Mirador.

La comanda amb les cinc tèrmiques de la Reina ja és al Mirador, i s'ha de tornar, no funcionaran aquestes tèrmiques de Shimano, el mallot d'estiu es queda, i el segont mallot paravent S-Phyre de màniga curta per mi, també. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada