Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de març 12, 2024

Tempesta breu )

I intensa, de minuts, mentre aquesta s’imposa quasi que inèditament jo reposo per mirar de frenar la notable inercia que generen les Corones de Granit, per mirar d'aturar possibles excesos de velocitat dels eixos, que no garanteix aconseguir-ho, sí però ajuda el to de prudència pel mateix propòsit en si mateix com ho és mirar de mantenir un creuer modest però també constant, que bé, que bé, que bé. Si les Corones giren a ritme prudent les Naus Insignies proposen Vols, ara també Grans Vols, i aquest factor marca el tempo. 


P.R.O/Alp-X/Merit ))


Vol ahir a 11°C a l’hora de dinar, molt ben equipats, mallots i culots paravent de tarder-primavera, Gore i Pearl Izumi, 7Mesh i Pearl Izumi respectivament genet i Reina. Hirzl, Gore, Shimano, Giro, per guants, mitjons i tèrmica, calçat, i casc repectivament, aquest darrer el Merit, i tant. 

Sense incidències, amb coincidències de gravels, i mtbs, sense beure portant aigua, sense menjar, amb eines, les dues bikes de 10, havent revisat i corregit pressions abans de sortir, doncs feia cinc jornades que no hi havia Vols, és a dir una 10 amb un 2/7, renoi. 

Molta neu a l’horitzó, memorable pedalar entre un entorn d’aquesta qualitat, sense pesar el fred, ni la fredor, equipats molt bé, molt positiu rodar en aquest condicions calçats d’estiu, amb tèrmica d’estiu, com els guants, i de tardor la resta, diria fins i tot que l'equipament lleuger és força sorprenent per la temperatura esmentada a la que hem rodat. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada