Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de desembre 24, 2023

Els Merit ja són al Mirador )

Retorn del casc de MTB, dins d'un nou Mirador, aquest tercer, curiós el què proposen els Destructors sense dir ni un mot, únicament amb la seva presència. 


Giro Merit

Fa ja unes dies, poques setmanes que rodo amb aquest nou casc, des que va arribar que no he sortit amb d'altre, en principi és un indicador cap a on anem quan parlem de cascs. 

L'aspecte, diferent, certament, molt, la percepció venint d'on venim és, que era necessari, i no cal en principi donar-hi més voltes.

Pesa més, força més, un cop el portes però no hi ha percepció significativa que pugui ser molest vers els Aether i Synthe de casa, però caldrà que passim moltes més jornades a dalt dels Dracs.



El fet és que el veig reposant el seu lloc d'espera per el proper Vol, i proposa de sortir a rodar a cada segon, jo però mentre estem dins del Vol miro d'escurçar la ruta ara sí ara també, per poder ajudar a aconseguir refer la seqüència, avui en un 5/7, venint de 3/7 i 4/7, poc a poc. Estàvem en 6/7 i 7/7, jo estic on estic, i la Reina marcant 10, vull dir avui que estigui en zeros és de 10, costa molt controlar-se i seguir amb els peus a terra lluny dels Vols, i tant.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada