Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de juliol 02, 2017

Tram 2:1

De ser-ho aquest haurien de venir.


Sense tirants no sé si tenen més o menys joc, perquè sempre he pensat, fins i tot experimentat que sense tenen tendència a caure sols, però de no ser, d'estar ben disenyats la proposta m'agrada molt, perquè sense tirants també són més pràctics, menys calorosos, cal pensar que de la cintura cap a munt hi ha tirants del culot, tèrmica i mallot, amb la calor, i em ve al cap la ruta del tramvia a Barcelona, quanta menys densitat d'equipament millor, oi? i sense excepció una bona aplicació d'un bon protector solar cada x hores. Si t'oblides d'aquest darrer, cremaràs la teva ànima, que d'entrada entenc que és el què mirem de protegir, i de pas ja que hi som evitar les cremades de la pell per l'exposició al Sol.


Referents d'aquest Element, els Alp-X 2:1 que ja fa uns mesos que la volten pel Mirador, això sí aquests darrers amb tirants. D'aquests darrers ni un sol inconvenient, fins i tot les talles són favorables, tan la M com la S em van bé, curiós. 


Avui i des de fa quasi dues setmanes, al Mirador no gaudeix de veure com marxen els Dracs, sense Vols no hi ha activitat, crec, crec.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada