Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de juny 04, 2016

Vols


Els d'aquesta setmana, singular el d'avui. Perquè els espais per on hem rodat dos homes del Montseny han sigut de somni, de somni. 

Increible notar que els llocs per  on passem ens hi volen, normal perquè nosaltres estimem aquests indrets amagats, a on les fulles entre elles mantenen converses sobre el nostre pas.


Tot roda, tot roda, tot i haver perdut la ignició. Per recuperar-la necessito que els Vols em despentinin, i això des del 2014 que no passa, Fort William va marcar el límit, diguin ho que diguin. De mentre però insisteixo perquè no tinc una altra proposta, a donar voltes i més voltes al Drac, i un dia segur que darrera d'un matoll es produirà la ignició, o això he de pensar.


De mentre, resignació, i a esperar insistint però a recuperar les èpoques dorades banyades d'ignició. Costa, per no dir que es fa quasi impossible volar sense ignició, però cal respectar que quien tuvo retuvo, i per tant con a fórmula per recuperar les millors sensacions insistiré a repetir els Vols ara sí ara també :-)

MTB, MTB, MTB. 

Hi ha moltes novetats, diferents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada