Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’abril 16, 2014

Dracs en majúscules

En el sentit que aquestes properes setmanes havia previst que el Drac passaria a sumar més desnivell, i encara hi penso, en com fer-ho, però a diferència d'ahir, en veure que fent més desnivell les sensacions en ser-hi són bones, potser no cal aplicar més desnivell al Drac d'ara, i aquest ja ens està posant a nivell. 


Hi seguiré pensant, pel fet que portem tot l'hivern fent el mateix Drac, i aquest és un indicador, el fet de fer el mateix tram ara sí ara també, que funciona molt bé. Canviar el recorregut, un petit risc, de fer-ho com ahir, vull dir, avui de ser tornaré al tram clàssic d'hivern i les pendents verticals d'ahir del Montalt quedaran lluny del Drac. 


D'aquí a res ja no podrem rodar ni propers al Montalt, i el turó representatiu del poble quedarà definitivament tancat, trist, sí, real, també. El conflicte fa molt anys que és viu, i segueix, quin mal son, bé, veurem per on sortirà el sol. 

La marca inequívoca d'ahir, la lluna, quina lluna, un color que les imatges no proposen, però que el genet sí que en va gaudir, un color taronja proper al to del sol, indicava que era nit de Fades, i entre la lluna i elles, una sortida la d'ahir a on el Vol queda en segon terme, i gaudir de la visió de la lluna un desig inassolible, ser-ne part, ser amb ella. 

Després, una tornada a on la deixes enrere, a on saps que hi és, que et segueix, a la distància, sí, com el Destructor Independent que segueix sempre el meu Drac.


Ara des del Mirador del Drac, memoritzant el proper tram, que podria ser avui, mtb, mtb, mtb.

Equipat de primavera, portava la Gore però no la vaig utilitzar, a quarts de deu de la nit a 19°C a la riera de Llavaneres, sense aigua, sense menjar, Cateye-Powerled, i amb totes les eines, coincidències, un biker baixant de Santa Mònica, incidències, cap. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada