Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de gener 05, 2013

Fem un cafè?

I quelcom més?

No, no ha vingut cap a casa, sí una petita llaminadura de xocolata negra i taronja, que pels propers cafès podem compartir.

Demà, avui, és dia de Reis Mags, per a tots, uns però ja han tingut els seus presents, crec que a aquestes festes nosaltres hem rebut els millors que podíem rebre. D'altres estan esperant, els menuts, tots.

Aquesta nit, tots a dormir d'hora, que demà a primera hora caldrà anar directes al menjador a on els signes d'admiració seran els protagonistes de les ninetes dels ulls dels menuts.

Com ho tinc present, com recordo de manera entranyable la nit abans de Reis.

Aquesta nit tots a dormir d'hora.

Nosaltres com a present tindrem una nova aventura entre Dracs, a on les pedres del Montalt com avui seran protagonistes dels Vols del genets amb els seus Dracs.

Sí, tindrem Reis a casa, poder gaudir dels Vols de Drac és, diria, el millor present a casa, perquè implica salut, i sempre és el millor present, sempre.

Nervis, per l'aventura de demà.

De mentre miro la imatge, dolça, dolça, dolça i penso, que bé que demà els menuts tindran la magnífica vivència del pas dels Reis Mags, magnífica, extraordinaria i curta, molt curta però intensa, molt, que bé, que bé, que bé.

Dies de Single Speed.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada