Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de març 08, 2012

SSWC 2009.

SSWC2009
Res queda enrere, tot hi queda, dependrà de nosaltres, de nosaltres i prou? no, no, de tots, i tant que sí.

Dies de mtb, de mtb, de mtb.

A on a cada volta de pedal, un petit tram queda darrera nostra, per passades les hores tornar-hi a passar, i així passen els anys, una vida, i podran pensar, i quin són aquests que es passen any darrera any passant pels mateixos corriols? són a casa, genets de Drac, mtb, mtb, mtb.

Entre les falgueres de no recordo a on, entre trams que no sé a on són.

MTB, MTB, MTB.

La sensació de passar entre falgueres amb un vol baix del meu Drac em dóna una perspectiva interessant de cada sender, de cada corriol, difícil descansar avui, sí, però ja ha anat bé, hem de decidir demà molts temes, molts, i no ens podem aturar a pensar en quin é el gir a fer, en quina és l'escalada propera, perquè al circuit Montalt em deien avui, teniu el trac?, i jo penso, sí, no, el tinc, no sé quin és el circuit, no el tinc clar, les falgueres fan bé la seva feina, no recordo res del circuit, a casa tenim falgueres màgiques, netes de les falgueres de, i no recordo el nom d'on són les àvies. Penso amb Olzinelles, sí, però no sé perquè, mtb, mtb, mtb.

Gran dia el d'avui, no pedalada, no, però sí que pedalat o com a mínim la sensació és la mateixa, mtb, mtb, mtb.

Un bon vol amb el meu Drac estaria bé, entre la pineda fosca, després d'un primer tram costerut, però costerut de veritat, i aquelles falgueres, nétes  de les falgueres de, i no recordo el nom d'on són les àvies. Penso amb Olzinelles, sí, però no sé perquè, mtb, mtb, mtb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada