Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de febrer 14, 2012

Circuit Montalt, ara sí.

Ara sí, ara sí, avui entre senders.

Sortida puntuals a les cinc, puntuals, i arribada passats els dos quarts de set.

Equipats de tardor, el fred ens ha respectat, no del tot, però sí que ens ha deixat arribar al poble, i encara fer-la petar amb el Presi dels Xurribikers uns minuts, no més estona  per no agafar fred.

Les bikes de 10/10.


Com m'agrada, com m'agrada, com m'agrada, com m'agrada  la meva Vicious, que bé que va aquesta bike, els frens no, com al Roc d'aquesta darrera edició el fre davanter el pistó no retorna, i va fent un soroll crític, també és veritat que cal substituir les pastilles davanteres, així que ho faré, i Colorado recuperaràs els teus frens XTR 2007,  jo passo ara als de la Betty, els Shimano XTR 2003/Saint que aniran de conjunt amb les bieles BO, ara ja no pel color sí pel conjunt.


Les dues bikes, la Longboard, més lenta, ara amb l'Ardent de 2.25 davanter , que amb el CrossMark de 2.1, les dues UST,  però l'Ardent comparat amb el Crossmarck té això, és lent, però és més confortable.

Crec que als propers dies passarem les dues bikes a CrossMarck 2.1 UST, la The Motivator més ràpida ara que darrera porto el CrossMarck 2.1 en lloc de l'Ardent 2.25, els dos UST.


Quins trams més divertits, més tècnicament agraïts, al límit però perfectes per a millorar la nostra conducció a dalt de la bike.

"Hem deixat el millor tram de baixada vertical a on mentre baixes claves els frens i les dues rodes llisquen metres i metres en càmera lenta, però metres,  i el cul tot just queda uns milímetres per sobre del pneumàtic posterior. Aquest tram el deixem per a la propera sortida, nou també aquest tram, l'hem fet un sol cop, mtb, mtb, mtb". 

Ara toca pedalar ara sí, ara també, perquè toca SSEC 2012.

Demà a la tarda hauríem, però no serà, tinc una tarda de somni, feina de la millor, no és consell, però sí una reunió de treball amb els mateixos clients. Després si no fa fred polar, nocturna? si el fred és el d'avui en cap cas, perquè amb la caiguda del sol, les temperatures em deixen petrificat.

Aigua, ni mirar-la, eines, la clau multi funció, la manxa, i una càmera de 29er,  aquesta última a dins de la mini bossa Pedro´s, que la podeu comprar ja, la petita, de 10/10.

Avui i ja fins la primavera-estiu, vidres transparents, 100% transparents.

Colorado, les rodes de la Longboard zero, zero, zero sorolls,  avui seran aquestes, avui.

Miki, el 15 no,  el 16 sí, a dos quarts de tres de la matinada del 16 la publicaré, aquesta matinada a quarts de tres l'entrada de la de demà passat.


Una pujada llarga interessant, exigent sí, un Montalt és un Montalt sempre, i una baixada entre corriols entremaliats de 10/10.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada