Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de febrer 19, 2012

OMG.

Llevar-me i escoltar aquesta música em genera una molt bona sensació, una no, moltes, pel fet que l'escolto, penso en el circuit Montalt, i seguidament, una segona onada de pensaments em venen al cap.


Posar la música del Circuit Montalt, implica una clara intenció de compartir, en aquesta ocasió i des de fa uns dies,  penso que pocs, ja no unes paraules passades a lletres, exactament pensaments, experiències, vivències a dalt de la bike, ara fetes, transformades a una melodia, una sensació feta música, perquè aquestes cançons impliquen per a mi una pedalada.

El Mirador.
Hi ha dies que als trams del circuit amb alguna d'aquestes músiques he hagut d'aturar-me, perquè entre el tram, ja de per si magnífic i la música que sona, "si la música sona bé...", gaudeixo d'un segons d'aturada, pocs, sí, però gratificants.

Avui a primera hora, no hi havia la música, ha estat a segona hora a dos quarts de vuit no a dos quarts de set, vaig pensar que a dies com avui, no ens llevem tan i tan d'hora, oi que no?, i si és que sí, no passa res, la podreu escoltar després de la pedalada, i tant que sí.

Ara comença a sortir el sol, fins ara no, cal esperar per sortir a pedalar a que ell banyi tots els senders, i si pots per a tot, a que surti el sol, sense ell, cal canviar la programació de la jornada, amb ell, amb la seva llum tot es cuina molt millor, mtb, mtb, mtb.


Amb sol, a casa, al terreny al matí, en primer terme humit, i després d'una estona de sol, molt i molt enganxós, és un present que ajuda a poder gaudir de cada baixada vertical, pel fet de que la velocitat es transforma de baixada desenfrenada a baixada controlada, mtb, mtb, mtb. 

OMG, OMG, OMG.

Avui és el dia que m'adono més conscientment de què la pensada de posar al Blog les músiques del Circuit Montalt és per a mi, una molt bona pensada.

Des del primer dia que ho vaig pensar així, sí, però avui agafa un significat amb molta més força, podria no ser així, sí, però llevar-te i escoltar aquest present, o això és el que intenta ser, és per  a mi tota una fita portada a terme.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada