Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de març 02, 2011

Nou tram, vell tram.

Ara un cop la bike d'en Colorado ja és aquí, les sensacions són molt diferents.

Què vull dir, fàcil, res és com era, i tot serà com sempre.

Renoi podem pensar, així amb què quedem, fàcil, del que es tracte és de compartir, compartir i compartir, que és "vell", el què compartim és el que és nou, cada aventura de bike és nova sempre.

Jo si la proposta és, vull dir que si tinc una proposta clara, sóc fàcil jo de sumar a propostes, sempre per passar-ho bé, millor dit per sentir-nos bé.

Això no vol dir necessàriament que tot hagi de ser planer, a mi no m'ha passat mai, si no que el to sigui sempre positiu, amb ganes de fer, fer i fer per passar-ho bé.

Ara amb la MootoX d'en Colorado, una bike nova, tornem a obrir la porta a noves aventures, com ho és l'estrena amb vídeo al Pla de la Calma, o la sortida de dies de cap setmana lluny de casa.

Al mateix temps un tram nou ens deixa veure la seva entrada al corriol, com és començar a mirar la 29" i SS de la Betty.

http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=577362

De fet ja fa mesos que això camina, però ara després de la MootoX, després de "gaudir-patir", de tot el recorregut dels darrers mesos d'en Colorado per aconseguir la seva 29" i SS, ara hem de gaudir del tàndem MootoX-Colorado al màxim.

De fet la bike de la Betty, després de rodar jo amb la meva Vicious, ara després de veure el "procés- desastre" de com funciona el servei Handmade USA, poder-ho veure ens deixa una visió molt més clara del què hem de fer per a seleccionar la bike de la Betty, millor dit ens deixa clar el què no hem de fer si volem evitar de passar un procés similar al que ha-hem viscut amb en Colorado.

I no seguirem el criteri de "ell té mala sort", en cap cas i procedir a demanar una Moots, i si més no per ser solidaris i fer costat.

Moltes les opcions avui, però a mesura que tenim que prendre decisions les opcions són unes de molt concretes, poques certament, i això amb el pas dels dies cada cop anirà quedant a uns pocs noms, menys encara, com a molt dos o tres, perquè dels grans noms, uns no podran ser, JJ, Moots, Steve Potts, Castellano, vull dir marques mítiques que generin dubtes sobre el seu servei estan fora de la llista de candidates. JJ no sé quin servei té, però no fa la talla, Moots no ha respectat els terminis d'entrega d'abans de Nadal, en cap cas, ni compensat a en Colorado de cap de les repetides demores setmana darrera setmana, fins a sumar mesos, Steve Potts és literalment un incomplidor sistemàtic de terminis, però sistemàtic, això sí com amb Moots la bike la pagues tota abans de res, per després demorar i demorar i demorar, mesos i mesos i mesos, primers de mes en mes, després ja demanava trimestres i trimestres de demores, sí, sí tal com sona, les Castellano perquè les fa el famós i venerat Steve Potts, i si el sr.Potts no fa ni les seves quan s'hi posarà a fer les Castellano?

Aquests pels motius que esmento, fora.

Podríem mirar una de les noves Santa Cruz de 29", però ara, tal com ja vàrem pronosticar, si ens vols una has d'anar a Madrid, però si el servei ja era pèssim a aquí, com serà ara des de Madrid? També he de dir que pitjor no pot ser, impossible, vull dir que únicament poden millorar.

Tenim però més alternatives, que poc a poc ja aniré proposant a aquest espai. De fet a ales darreres hores ja he anat posant serioses alternatives.

https://picasaweb.google.com/dspaulson/NAHBS201002#5443415613789977778

MTB, MTB, MTB.

3 comentaris:

  1. Quin cami mes interesant, que bones les bikes que en parles, pero quina poca confianca genera el fet de ser com son...Ventana? una opcio? interesant, certament

    ResponElimina
  2. Ventana, a cass és una opció, però el nom, "El Comandante", el material, molt dur de rodar-hi, i algun detall de protocol, fa que la Betty es resisteixi.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  3. Què serà, encara no ho sé. Que no serà Ventana, segur. Petits detalls fan que, a vegades, les coses siguin o no. De moment, el material no és el que voldria per aconseguir la meva 29"SS lleugeríssima.
    Hi anirem pensant, de moment, els pneumàtics ja m'esperen!

    ResponElimina