Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de novembre 25, 2015

2x1

La crònica d'avui, Vol d'ahir i d'avui :-)

Ahir temerós del fred, per les sensacions de diumenge, i les de dissabte, avui també, ahir Drac, avui Montalt, clar que yes!


Equipament de tardor, Alp-X mallot de Gore Windstopper, Intermediate avui, tèrmiques de màniga curta les dues, Pearl Izumi i Gore respectivament, Giro Privateer les noves, les noves, mitjons d'hivern, gorres Spok, culots Assos, Morvelo avui, guants Alp-X, Hirzl avui, protector de cara, casc Cratoni, i ulleres Limar. 

Sense menjar, sense beure aigua del bidó de 500 ml. amb eines, amb càmera, amb manxa, amb llums, sense funcionar, amb un mar curiós quan hi era després de fer el Drac, i un Montalt que puja molt, mai massa, i des d'on el mar es veia calmat, a 14°C i 16°C respectivament a la riera de Llavaneres a les dues del migdia.


Una bike molt a punt, amb un fre posterior o bé sense disc, o bé sense ferodes, perquè així ho indica una maneta a tocar del manillar, però deixant de banda aquest fre, no sé si per aquest magnífic comportament de l'Inbred la bike nova no ve encara cap a casa. 

Sorprès perquè un cop decidida no sé perquè no faig el pas, he de pensar que propers a les cinc xifres, massa pels moments a on som, dels moments d'on venim sí, i definitiu dels moments d'on venim a on l'entorn més proper ha passat una estratosfèrica agonia econòmica, i perquè crec que puc afirmar que en silenci estant passat, i encara més vull exposar el silenci, perquè aquest darrers anys aquesta generació ha i està visquen aquesta impactan depressió econòmica en silenci, fets que fa que la reflexió vingui de molt més lluny que la de l'arribada únicament d'un nou Drac al Mirador, aquests aspectes que no haurien de ser el pal de paller de la decisió de fer o no venir la nova bike, podrien ser un dels frens, el concepte però el principal fre, vull que vingui la meva bike, deia ahir, o que vingui la millor bike?

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada