Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’agost 15, 2015

Per breu

Per puntual, per un pronòstic de tempesta a partir de les nou, per un manteniment fet la nit abans a les bikes, i per la neteja d'aquestes d'aquest matí, hem rodat sense pretensions. 


A 20°C a les vuit ben tocades, equipats d'estiu, avui mallot i culot Mavic HC, mitjons Pearl Izumi, calçat amb les Sidi Dragon 2 blanques, gorra Spok, casc Cratoni Terron, ulleres Limar photocromàtiques, i en darrer terme les joies dels guants Hirzl, no per la qualitat dels seus acabats, en cap cas, sí per com van de bé, van molt bé :-)

Un mar menys calmat que ahir, sense incidències, sense coincidències, amb llums Cateye-Sigma Powerled avui per l'hora, sense funcionar, sense menjar, amb aigua a dins del bidó de més de 500 ml. sense beure.

MTB, MTB, MTB.

No comparteixo sensacions d'avui durant el Vol, perquè avui per un canvi de recorregut motivat per preparar de donar-se les coincidències l'aventura de demà. 

Per cert són dos quarts de tres i brilla un Sol precios la pluja no ha aparagut, i nosaltres esperant-la hem fet un Vol breu
per evitar-la a dalt de la bike, han pesat dos aspectes lligats entre ells, el primer el manteniment fet ahir al vespre amb la neteja general de les dues bikes d'aquest matí, i el segon el Vol previst per demà, ni que dir que avui era una jornada de vuitanta, encara no de 100, per demà perseguir les llargues distàncies, de ser, de ser. 


Estic preparant tots els recanvis que han de venir cap a casa, una llista llarga, necessària, i tant, i tant.


Ara sí, ara sí el pronòstic es fa present, a tocar de les sis de la tarda fa una estona que la pluja mana la tarda, clar que yes! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada