Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de març 26, 2015

Zona de trànsit

Sí, pel fet de no cercar rendiment a dalt de la bike, sí passar un dia més a dalt d'ella. 

Una anada a Mataró previ pas per la baixada de Milans, Caldetes, SV, Llavaneres a peu de mar, una tornada per Cinc Sènies, que no sé ni com, ni quan l'hem fet, com sona, com sona, i una vegada un altre cop a Llavaneres repetim tornada per Milans, ara de pujada, que com a les Cinc Sènies tampoc no tinc ni idea de com ni quan l'hem fet, molt distrets, molt.


Com van de bé les dues bikes, OMG. Ajustat el fre del darrera de la Spot Brand, silenciat el soroll de la cadena de la Vicious, les dues bikes diria que ronden la perfecció, no hi són, cert, però van molt bé. Hi rodem còmodes, hi rodem segurs, amb una velocitat de creuer més alta ara amb els 20-21, demà veurem el pla, veurem, i un cop el portem a terme, el pla, de ser, el Drac a veure quines sensacions tenim als Tintorers, he de pensar que fins i tot aquestes bones sensacions poden ser millors que les d'avui.

Equipats de primavera, avui calçat amb les Giro Privateer, mitjons fins de Storm-Lo, culot pirata Assos F1, tèrmica sintètica sense mànigues de Gore, jaqueta Xenon AS, guants Hirzl, i gorra Spok. Un equipament ideal pel dia d'avui, fins i tot a la baixada per Milans un lleuger vent era no diré fred, sí refrescant, molt, hem anat bé , molt, un pas doble per les Falgueres Màgiques, una anada de baixada prudent, i una tornada de pujada lenta, per a prendre un altra cop la Poció Màgica de les Falgueres, omg, omg, omg, doble ració sí, necessària per a poder mantenir la distància prudent de tot.

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed.

Sense incidències ni coincidències, amb eines, sense beure amb el bidó ple, sense menjar,  amb llums sense funcionar, amb un mar inquiet.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada