Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de març 03, 2015

Surt el sol

Cada dia, aquest jo diria que de ser és un dels bons principis. 


Ahir jornada de descans, gaudint de la intervenció d'en Xavi, oh yeaaaaah!

Ara passades les hores, ahir passades les hores, la jornada del dia a dia comporta d'haver d'imposar-nos amb fermesa de seguir la nostra rutina, el mot en sí podria generar confusió, sí, nosaltres no anem lligats a trams sense atractiu, en cap cas, i per aquest motiu rutina no implica res més que gaudir de les aventures de MTB siguin quines siguin les circumstàncies del dia a dia. Hi ha dies que costa més, sí, d'altres és a l'inrevés. 

A una estona llarga, però en definitiva una estona, i per tant breu, mirarem de tornar als Vols de Drac, d'entrada dins del Drac, i de no ser aquest darrer també tindrem bona ruta, segur, segur.

La Reina primer però ha d'arribar de fer en certa manera Les Amèriques, sí, ara més de cent anys després tornem a fer una mica el mateix, picar pedra on ja ha abandonat tothom, i fer-ne sortir minerals preciosos, bruts, però preciosos. No és un procés immediat, però res ho és, oi que no?

La June garant de la Reina, curiós, la segona Corona de Granit és buida, i per tant avui passarem de poder ser per zona de Falgueres Màgiques, clar que yes. De poder ser, i de ser el Vol, que aquest 2014 i aquest inici de 2015 sempre ho escric prudentment, de ser, de ser el Vol.

Des del Mirador del Drac, el primer cafè ja ha caigut, un cop feta la volta de rigor, el dia a dia torna a marcar el ritme fins la porta d'entrada del proper Vol.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada