Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de novembre 26, 2012

Kulhavy's Specialized S-Works Epic


MTB, MTB, MTB.

Una visió que ja és un clàssic, les potències invertides a les 29er.

Curiosament com ja fa molts anys, és una característica de les 29er. per això jo no hi puc anar,  jo vaig amb 6º+, també cal dir que jo porto 438 mm. de forquilla no uns 480-490 propis de les 29er de 100 mm. Però únicament es veu que ets el The King de tot plegat o no existeixes, per tant és veritat jo no vaig a 6º- ni a 14º-, així que no hi sóc, que ja està més que bé, si pots adaptar-te a no ser-hi clar.

Com també ho és que amb una 29er. tens menys dificultat per baixar, està clar, per això jo baixo tan bé, com també ho és què al pla una 29er. és més ràpida que les 26", per això jo vaig amb una 29er. i Single Speed, està clar, per córrer més al pla.

Ho tinc bé, baixo dignament, no molt bé, escalo millor que baixo, tot i que cada dia que passa perdo capacitat anaeròbica a les escalades més explosives, certament, i clar únicament em passa a mi, això és com la grip espanyola.I al pla, d'entrada amb un 32x23 crec que ho tinc bé per rodar més ràpid que les 26".

A vegades fer un resum va bé per poder aclarir els dubtes.

Com també ho és, part d'aquest resum,  que d'aquí a deu anys en tindré 58, i no s'hi arriba de cop, no s'hi arriba d'avui per avui, si no dia a dia, certament.

Anem a dinar?

Dies de MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada