Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de juny 04, 2024

Tres, a la vint-i-dos )

El Vol d’aquesta darrera setmana, a on des del primer segon he hagut de frenar les ganes de fer més, on a cada metre baixar la intensitat ha sigut un treball constant. Les pensades des del primer segon per la situació viscuda a Santa Fe condicionen el to de la jornada, i de fet marquen un abans i un després, poc a poc tot s’anirà reconduint, segur, segur. Mentre dins dels Vols, aquests en aquestes circumstàncies m'ajuden més que mai, així doncs penso que pot ser molt positiu seguir treballant el punt del control i deixar de costat el punt de la intensitat, així crec que puc dir que ho he fet prou bé, crec. 

Amb aigua, bevent, sense menjar, amb eines, per sota dels 20°C, amb llums sense funcionar, amb coincidències curioses, primer dues mtb, segon dues gravel, tots molt ben equipats, i en darrer terme una fila llarga de gravels, fins i tot entrant ja al Mirador el pas d’aquests ha sigut una constant, com ara mentre escric, és un no parar. 

Equipat d'estiu, de dalt a baix de Gore, amb el Merit, Hirzl, i les S-Phyre, diria que si Pearl Izumi no fa per ser-hi ara per ara aquesta marca s'ha implementat seriosament a cada Mirador, i fins i tot l'arribada d'aquesta copant el protagonisme dels Vols ha obert la porta d'entrada d'altres marques, una mica com va succeir amb l'arribada dels mallots paravent 7Mesh de la Reina, o el culot pirata d'Isadore en darrer terme després de l'arribada massiva de culots pirates també de Gorwear. Giro pels cascs va arribar, i fins avui s'ha quedat, a veure quina anirà siguen la trajectòria dels propers mesos, dels propers anys, doncs jo estava convençut que Pearl Izumi seria sempre la nostra marca talisman, quan parlem de mitjons, mallots i culots.


Black )
 

El pas més pausat, la ruta més moderada entre matolls alts, molts, per no dir tots, a on quina nova aventura dins de la mateixa ruta, repetida durants els darrers mesos ara sí ara també, però el fet és que no són vint anys de Dracs, i tant que no, i aleshores per més Vols que fem ara per ara estem a tram nou, totalment. Colors, olors, sorolls, el terreny, tot té un to diferent, molt, i alternar hauria de ser l'objectiu, és a on sóc mirant de comprendre per poder fer-ho.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada