Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de febrer 17, 2023

Vols )

A febrer de 2023 respecte a la darrera intervenció hi ha una significativa diferència com ho és que ara estic a dalt del Drac i puc prudentment compartir avui, que hi sóc amb certa continuitat. 

Així, escrit amb unes breus paraules, vers el temps que ha requerit de ser a on sóc, renoi quina diferència entre dir-ho, exposar-ho, i ser-hi, duració aquesta de tenir continuïtat a dalt del Drac que està requerint, encara ara de ser com esmento prudent quan ho exposo.

En tot cas poc a poc ja anirem compartint el tram a The Great Escape MTB, de donar-se les condicions per fer-hi, i a on ser a dins dels Vols és crec una conseqüència,  molt positiva, i tant, molt, però des del 2019 a avui, noves modalitats, com la dels Grans Dracs, de quatre rodes, també ara ja avui, de dues rodes, com de nous Dracs que encara estan pendents de finalitzar la seva construcció, així com no menys important la dels nous Miradors, i diria que vitals han estat els nous conceptes mentre ho portàvem, portem a terme tot plegat, condicionat sense adonar-me’n pel moment singular i extrem entre el 2020 i avui, podria dir per les circumstàncies entre el 2019 i el 2023. Vull dir que les prioritats han anat, i aquestes, el fet de treballar per portar-les a terme ha ajudat també a que en present tingui Vols. 

Mesos feia que fora d’anar treien els equips de cada estació, i a on aquests passades les setmanes tornaven al seu estadi de repòs sense haver sortit o quasi sense ús,  i així successivament. Ara inclús estic valorant d’incorporar més elements logístics per facilitar, per ajudar, per consolidar i afavorir la que sembla possiblement una lleugera continuïtat  dels Vols, però sense presses perquè com esmento les ganes de Vols hi són, però fora d’aquestes han estat sobretot  les coincidències positives de molts altres aspectes que els han afavorit. 

Estar bé, penso avui que de moment és clau per poc a poc recuperar aquesta super enyorada continuïtat dels Vols. Dic de moment perquè seguir bé és la prioritat, si coincideix en gaudir dins dels Vols de 10/10, i tant, fins i tot diria que genial, i si segueix aquest estar bé un tram diferent, vull dir sense Vols,  doncs super bé, i tant, i tant, millor amb Vols, millor ))

Poc a poc també si es donen les circumstàncies anirem compartint d’altres aspectes molt guapos que avui estan no diré consolidats però sí en curs, fent-se, esmentar-ne un com ho és la Transportadora dels Dracs, que si bé no ha transportat Dracs, fora de rares excepcions, sí ha tingut un paper molt important mentre ha calgut aquests darrers anys dins de l’anar cada dia al Baix Montseny, a facilitar aquesta necessaria a l’hora que exigent aventura. I que mentre això passava no passaven altres moments, tot i haver intentat fer el tram en Drac passant per Pollastre i Collsacreu sense tenir en cap cas bones sensacions, això en ple confinament, OMG. A l’inici d’aquest paràgraf esmento les circumstàncies, perquè ara mateix rememorar per escrit a aquest espai mentre aprofitava per reomplir la tassa de cafè les sensacions no eren massa bones, en tot cas esperant a que tornin les bones tot arreglat oi?

També és cert que sense ser-ne del tot conscient  la trista notícia comunicada pel Primer Ministre fa unes setmanes del bon Pep de Manresa, marca des de la primera lletra fins la darrera tota aquesta aportació, segur, segur, i estem dins de les nostres modestes possibilitats pel què calgui, renoi, renoi, renoi. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada