Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’abril 26, 2017

Alp-X 6/7 :-)



Hauré de pedalar molt aquest estiu perquè ve cap a casa un sisè mallot Alp-X PRO de màniga curta d'un cinquè color.


Hauria anat bé amb l'Atlas, i anirà encara millor amb els dos culots 2in1, i també amb el Power i Pro, aquest darrer de Pearl Izumi.

MTB, MTB, MTB.


Avui per avui tots els meus equipaments són Gore. Sense anar més lluny al Vol d'avui, excepte els guants Hirzl tot era de la casa Gore, la tèrmica, el culot, el mallot, els mitjons, i els camals 3/4, tot l'equipament Gore Bike Wear. Casc, calçat, i ulleres, Giro, Mavic, i Limar, els complements. 

El mallot en si mateix, el groc i el verd d'estiu, com el de màniga llarga WS, per a mi avui per avui són, irresistibles, i diria que ja anem a per el segon any de devoció a aquesta proposta, d'ella ja porto el mallot, culot, mitjons, guants, i fins i tot la jaqueta GT també és Alp-X. 

Exactament si parlo de mallots d'estiu, negres, dos, del vermell i blanc, groc i verd, blau cel, i en darrer terme el què està venint cap a casa, el vermell i taronja, d'aquests darrers mallots una unitat de cada, tots a punt pels propers Vols de l'estiu, no n'he portat cap encara, però cada un d'ells treballaran amb els culots de lycra negres, i amb els Alp-X 2in1, i tant. Llàstima que no va arribar el culot Atlas de Specialized, estic segur que hauria sigut durant la passada tardor i l'hivern, així com aquesta primavera i proper estiu una incorporació molt útil, segur, segur. Tot no pot ser, o sí, o sí, en tot cas l'Atlas es va quedar pel camí mentre venia dels UK.

Ara esperant l'arribada del Gran Drac, he de dir que d'aquesta millora com amb la June serà notable, cert, també remarcar que d'aquesta darrera dels desperfectes n'érem responsables nosaltres d'aquests desperfectes, a diferència del Gran Drac sobrealimentat que no, aquest ja va venir amb 23 anys a l'esquena literalment castigadet, tant de mecànica com de xapa. Ara passat un any, la primera part està a un bon punt, mai estarà perfecte, per estar-ho, i tampoc, hauria sigut necessària una despesa que no ens podem permetre, i ara en darrer terme estant realitzant la reconstrucció de l'exterior del Gran Drac, i de fet divendres estarà acabada una gran part, per el mateix dia acabar els darrers detalls els què afecten a l'aerodinàmica, cert també que jo no les tinc totes, jo ja no sóc del sector, però cal confiar que serà així, que divendres aquesta mecànica sobrealimentada vindrà pausàdament cap al Mirador totalment restaurada, serà bo, i aparentarà ser-ho, o no, o no, i no passarà res, oi?

De la nova bike de mentre no he fet cap pas, tampoc passa res, tocarà tenir l'Inbred a punt de donar-se les circumstàncies de fer que Voli durant 24 hores, i tant, o no, o no, i tampoc passarà res, oi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada