Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’agost 15, 2013

Aturats

La contesta al dubte d'ahir a la nit  és, aturats.

Bé, si no volem rodar al mig dia, el matí de bike ja no té tram. Podem decidir sortir d'aquí a una estona sí, però ara mateix crec que millor ho deixo com a possibilitat i prou. 


De no sortir a ple sol m'anirà bé per aprofitar i refer les dues bikes. 


Pneumátic del darrera de la Vicious, aprofitar i reposar llíquid NoTubes a tots els pneumàtics, pastilles de fre del darrera de la Spot Brand, greix als eixos dels Egg Beater de les dues bikes. 

No sé si hi ha més detalls per fer, a part de la neteja general, i posta a punt de la transmissió. 

Ahir vaig posar fil a l'agulla a la llista de recanvis, i no va ser tan llarga com esperava,  pastilles de fre originals R1, dos jocs, Ardents 2.25 UST un joc, Crossmark 2.1 UST, una unitat, quatre cadenes Shimano HG70 7-8v, un joc de discs Shimano CL 160 mm. I ja no necessitem ara per ara res més. 

Per prudència vaig a començar la recerca d'un nucli per la roda XT de la Vicious, per prudència. 

Hi ha un aspecte, la relació de plat i pinyó que vull que portem de ser Canberra, que poc a poc vaig pensant com aconseguir-la, HBC ja no acceptava més comandes, o sigui que he de seguir un altre sender per fer venir aquest nous elements, i no vull demanar-les i esperar mesos, bàsicament perquè Canberra és ja a efectes d'organització. 

També tinc pendent triar un nou selló per a mi, i ara per ara cap opció pesa prou per decidir-me, tot i ser una contradicció.


En darrer terme hi ha la qüestió dels pedals, uns Shimano per estrenar fa dies que esperen el seu torn. Tot i que ara per ara els Egg Beater són els candidats a seguir donant voltes. Pel fet que he invertit molt temps a cercar recanvis per aquests per mirar de refer la tensió del pedal vers la cala, i ara em costa estudiar d'altres opcions. 

Dies de molt de MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada