Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’abril 04, 2013

Moltes intervencions

Vull dir, diferents, diversos temes per a proposar al Blog.

Evident ara tots, SSEC2013 de Sant Gregori, és el tema a casa, des de les tantes de la matinada, des de cada dia a primera hora del matí.

El sol surt cada dia, cada dia, ens hi posarem bé o no, però la roda roda cada dia, cada dia, per tant millor sumar, perquè tot roda, tot rodarà, sí, és veritat, més despresa, més lent, però la roda no s'atura mai, mai.

De fet a aquesta vida, o sumes o sumes, encara que pensem que quelcom no porta el segell de fer tot el que podem, no és veritat, és la sensació que tenim per arribar al límit de les nostres capacitats, res més.

Un matí d'arrancada lenta, la meva aturada des de dimarts de bike, obligada, em dóna una visió diferent de tot plegat, menys activa.

Gràcies a aquesta aturada, i direm, home un dimecres sense bike no és una aturada, per a mi sí que ho és, perquè és forçada, no és no vull, és no puc, i el poder no és voler, implica adonar-te d'aquesta sensació repetida de les limitacions, de les meves pròpies limitacions, les meves infinites limitacions, a pocs dies de Guilleries, i aturat, ja està més que bé, el primer salt a assolir, la SSEC2013 de Sant Gregori, serà que ha de ser així, i segur que l'aturada també bé condicionada per aquesta primera aventura, segur.

A casa sentim, ens sentim totalment responsables de 195 persones, les que participaran a la SSEC en qualitat de participants de la SSEC2013 de Sant Gregori, i aquest sentir-nos responsables des del moment de la seva arribada fins el moment de la seva marxa, fa que la dimensió del què estem vivint sigui extraordinari, senzillament extraordinari.

Molts aspectes de la SSEC no caminaran, molts que caminaran no caminaran bé, és normal que sigui així, uns pocs, sí pocs, caminaran bé, i un, únicament un caminarà sensacionalment bé, i aquest darrer és sobre el què pivota aquesta SSEC2013 de Sant Gregori, que no és res més que el respecte, l'apreci, la sensació que som responsables de cada un dels europeus que participaran a aquesta nova edició de la SSEC.

Anirà bé per aquest únic punt, perquè aquest punt, respecte, apreci, i responsabilitat són els eixos d'aquesta SSEC2013 de Sant Gregori.

A una setmana justa de l'arribada a Sant Gregori dels primers participants.

Un segon dia de descans de bike.

Dies de SSEC2013 de Sant Gregori.

Fem un cafè?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada