Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de març 18, 2013

La intenció

Sortir a rodar tocades, poc tocades les 7 del matí.

Aquesta és la intenció, per què vull sortir un xic abans? Pel fet que hi ha un tram fàcil de sumar al que ja faig que em porta just a la barrera dels 40 Km, i un desnivell de 1.200 +, fet que sense ser molt dur, sí que ja té el nivell just per anar fent camí de cara a les properes cites de Single Speed del 2013.

És a dir dues voltes 80 Km i 2.400 +, dues i mitja 100 Km i 3.000 +, un xic per sobre, això a casa ja és una èpica, i en aquest sender progressivament és cap a on camina tot plegat, des dels darrers mesos.

Per això el mot "molt" a les frases, dies de molt de MTB, dies de molt Single Speed.

Fa dies que vull fer la volta de 40 Km, però cada dia ho deixo per demà, per ser prudent, no per falta de ganes.

És més difícil controlar-se que anar al límit.

Avui no estava amb el cap necessari ni per sortir a pedalar, en canvi sí que ha sigut el dia, i així ha anat, o sigui ara ja a mirar cada dia el pronòstic del temps, i si aquest acompanya, dit i fet directes a fer aquest recorregut, primer, durant la setmana, a una volta, divendres pel fet que a la tarda tinc festa, dues voltes si el temps acompanya, i al cap de setmana un dels dos dies a dues voltes i mitja. El segon d'entrada serà un recorregut diferent, molt planer i rodador, i entre setmana sempre un dia és de descans de bike.

Necessitaré, ja per cada dia a una volta, portar el bidó d'aigua, i per divendres a dues voltes ja necessitaré també fruits secs i alguna llaminadura per poder rodar a un bon ritme sense patir baixades de ritme remarcables.

El tema equipament, ja l'aniré definint, perquè ara el temps és divertit, molt i per tant el ball a l'hora de triar l'equipament està garantit.

Dies de molt de Single Speed.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada