Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de juny 23, 2016

El pla, va ser un altre

Pel què fa a aquipament. Pensant en la pluja, vaig preferir sortir amb el culot PRO negra de Pearl Izumi, i pensant que aquesta podria ser intermitent, ara sí ara quasi també vaig decidir-me pel mallot Alp-X paravent, és a dir el conjunt de culot i mallot Mavic, vermell, blanc i negre es va quedar a casa esperant una sortida d'estiu i no de primavera sota la pluja.


Després la que sí que va venir, i que si bé les primeres sis o set hores semblava una càrrega i prou a una de les dues la bosses del mallot Alp-X , va ser la jaqueta del mateix model de mallot de Gore, ara però GT. I a on a minuts d'arribar a Hostalric va tenir tot el seu sentit.

També va anar molt bé que portava un segon joc de guants, de primavera-tardor, també naturalment Alp-X, i que aprofitant una aturada breu però suficient d'aquests intensa pluja, em va ajudar a minvar la fredor provocada a les mans per uns guants Hirzl de palmells de cuir xops, recuperant l'escalfor ràpidament de les mans. Un cop va tornar a ploure, me'ls vaig treure, evitant el mateix efecte patit amb els Hirzl, rodant excepcionalment els darrers quilòmetres sense guants.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada