Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de juny 14, 2016

D'ahir sí

Que us aporto la imatge d'aquest petit amic, la d'avui de matinada d'ell ja no, no va acabar bé.


Creia que era únicament que havia caigut del niu, no era així, patia sgur una malaltia, certament.


Ahir siguent dia de descans l'alternativa de fer un Vol tocant de peus a terra, com aquesta matinada va estar molt bé.

Les sensacions caminant la mateixa estona que anant en bike són diferents.


A veure què em depararà la foscor de la nit, perquè aquest migdia hi ha un Festival de dinar, i per tant el Vol de ser serà al vespre o ja no serà fins demà, que tampoc passarà res, i tant que no.


Bé avui no hi ha Vol amb el Drac, he de pensar que motivat per un descans necessari, de cara a demà veurem a on som. La idea és com avui de matinada un Vol tocant de peus a terra proper als deu quilòmetres, i de cara al migdia un Vol amb el Drac, veurem, veurem.


En tot cas el Festival d'avui ha compensat en part el fet de no sortir en bike, crec, crec :-)

Sorprés de les darreres setmanes, a on els canvis de tants i tants marcs, de tants i tants escenaris proposen nous recorreguts, i aleshores cada setmana és més interessant, i no és una metàfora, cada setmana, cada set dies les circumstàncies ens porten a unes jornades cada cop més interessants, no he dit emocionants, en cap cas, he dit únicament interessants, clar que yes! 

MTB, MTB, MTB. 

De cara a aquest proper cap de setmana tinc una proposta de Vol de certa intensitat, començarà de ser a les quatre de la matinada, la sortida, perquè a dos quarts de set he de ser al Vallès Oriental, d'aquí aniré a Blanes amb el Trinxes a la Vallromanes-Blanes, per d'aquí deixar-los a tocar de les dues, d'entrada el Montseny podria ser el candidat del proper tram, és a dir deixaria el grup a Blanes, i seguiria ruta direcció Hostalric, he de valorar si enfilar cap a SC o voltar per Santa Fe venint d'Arbúcies, estem a dimarts no cal definir-la tota, en tot cas Hostalric ara per ara com l'extrem del port de Blanes serien de pas obligat. Dubto sobre Santa Fe perquè després encara hauria de tornar de SC a casa, veurem que vaig pensant durant la setmana. 

En tot cas la proposta és a sobre de la taula,  i aquest cop la protecció solar sí o sí haurà de ser la Reina del Vol, perquè encara m'estic recuperant de les molèsties als braços del darrer Vol de Blanes a la capital de fa unes setmanes, mare meva. Encara recordo la necessitat de fer un bany dins de la bassa al Palau Sant Jordi per la intensa escalfor que notava després de tota una jornada d'exposició sota un Sol intens, OMG.

Ara a la mitjanit mentre sonen les campanes al campanar de SV l'instant és de molta emoció per  aquesta proposta de Vol per dissabte, concretament per tota la jornada de dissabte. 

Un SOLO de tantes hores em motiva molt, vull dir que es fa molt i molt atractiu decidir una aventura de tota una jornada sense cap més recurs que el què jo mateix pugui aportar és molt atractiu. Després un cop dins del Vol les sensacions són força denses en alguns moments, i molt intenses en d'altres, està bé que sigui així, oi que sí?

A SC i tinc un recurs, també una temptació com ho és la VW reposant, de donar-se les circumstàncies aquesta pot ser l'entrada al darrer tram, i tant. En tot cas oportunitats hi són,  Blanes, Hostalric, com SC, hi són, i així he de pensar per seguir ruta tram darrera tram. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada