Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, d’agost 11, 2014

Frens al dia

MTB, MTB, MTB.

A primera hora de fa tres dies entraven els recanvis per la porta de casa. 


Un matí con ja fa ara més de quinze dies, sense Vols de matinada, de fet sense Vols, i com ja us vaig comentar ideal per aprofitar a fer venir tots els recanvis dels dos Dracs. 

Pneumàtics del darrera, discs, pastilles de fre, una part, ja són a casa, falten les cadenes, també el Belt Drive, les primeres ja venen, el BD estamos en ello

Per a les properes cites de MTB, el BD tornarà a ser qui marcarà el ritme de la Lobgboard. Dic això perquè un 32x22 no ens permet fer MTB vertical a un ritme assumible, en cap cas, en cap cas. Dic això i pensant en el Mundial 24 Hores SOLO del 2012 dins de la categoria Single Speed la Reina va fer un molt bon resultat, a Finale, amb aquesta relació, OMG. Vull dir, tinc una bona pensada, tinc una bona pensada, que de no ser-ho ja es veurà després. La transparència té això, com a Canberra, quan vaig exposar com ens van passar per sobre, quin nivell, quin nivell el dels australians, omg, no entenc res, però ha de ser així, oi que sí?

Comento aquest tema de la transparència, pel fet que vaig proposant el què vaig fent venir, com per exemple els culots Gennaio i Equipe de Mavic, a on cal tenir present que el test d'aquests culots no serà fins a l'hivern, és a dir d'aquí a uns mesos, aleshores no sé si aniran bé, no ho sé, sí que sé que us ho proposo ara perquè ara és un bon moment per decidir els equipaments d'hiver, com d'aquí a uns mesos serà el bon moment per caçar els equipaments de l'estiu del 2015. Després d'aquest procés vindran equipaments d'hivern dins del mateix hivern, una bona programació obliga també a un cop dins de l'estació a haver de decidir millorar aspectes que la planificació de mesos abans no ha previst, de fet el pressupost de les estacions d'estiu i hivern els tinc fets preveient que els equipaments es compraran dins de la temporada respectiva, aleshores cada equipament que ve fora de temporada genera un estalvi considerable, aquest estalvi encara ens permet anar a cercar equipaments dins de l'estació disposant de més recursos. 

Per posar un exemple, els dos culots Gennaio el pressupost previst és de 250 euros, i el preu pagat és de 150 euros, aleshores disposem de 100 euros més per les necessitats d'equipament un cop ja dins de la mateixa estació. I així ho faig amb tots i cada un dels equipaments de cada estació. Dins  de cada estació hi tinc previst un pressupost per genet-equipament de 150€ per a urgències cada mes, a part dels sobrants de l'estalvi generat amb les compres mesos abans. És evident, que de no poder un mes concret, o dos, o tres mesos d'anar justos pel què fa a recursos, deixem els pressupostos a zero i tan tranquils, oh yeaaaaaah!

La realitat però és que des de fa dos anys l'arribada d'equipaments fora de temporada i dins de la temporada és constant, però constant, l'anada a Chain va obrir les portes de l'hivern, no és que no anéssim en bike a l'hivern, i tant que hi anàvem, però després de Chain, un cop Deu ens va dónar un breu espai de pau dins de la tempesta de la marxa dels nostres, els Vols van agafar la seva màxima intensitat, i això ja no s'ha aturat, fet que implica haver de reposar cada mes les baixes dels equipaments que normalment per un deteriorament important ja no fan la seva funció, tot i haver passat per un procés constant de reconstrucció, he après a cosir via aquesta necessitat, guants sobre tot, i tant que sí, i tant que sí, com les badanes dels culots, els primers en un no res els he de cosir quasi sempre, rara és la sortida a on els miro, i no hi veig un petit forat, amb les badanes, regularment aquestes les he repassar perquè s'han descosit puntualment del culot. Aquests darrers però ho fan ja cap als últims trams de la seva vida útil. 

MTB, MTB, MTB. 

Les pastilles Formula, sinteritzades, les Shimano, orgàniques, els discs de fre, per Shimano, i per Formula, Shimano SLX CL de 160 mm. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada