Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de maig 08, 2015

The chronicles of UK trails, coming soon.

El nostre món single speed va explosionar amb l'anada a Kilfinane sols que nosaltres no ho sabíem. Un dia podria ser motiu d'una breu crònica, o perquè no d'una llarga crònica, pel fet de veure ara Kilfinane des d'una perspectiva diferent.

La meva propera bike té un nom que va lligat a l'esdeveniment de la SSWC crec recordar que del 2011 a Kilfinane. No hi ha un sol nom, no, n'hi ha de diferents, certament, Jeff Jones, Caletti, Nicolai, Moots, i més marques, com Black Sheep, moltes, potser les que més, rodar amb els ells, amb els constructors memorable, conversar amb ells, testar les seves bikes, va ser una experiència notable, notabilíssima crec que puc afirmar, clar que yes, Bec, clar que yes. Les portes van quedar obertes, i ja s'han quedat així des del dia que vàrem anar a buscar la The Motivator el 2011, OMG.


Tenir amics no té preu, i els que tenim arreu del món són un bé tan preuat que ni les Falgueres Màgiques podran aturar amb la seva Poció aquest sentiment d'agraïment permanent del privilegi de gaudir de les seves atencions vers a nosaltres. Poder compartir aquesta passió sobre els nostres Dracs m'ha definit, m'ha perfilat, i això si Déu vol tot just ha començat, omg, omg, omg

Hi haurà canvis importants per perpetuar aquest estadi permanent de bones sensacions, canvis que no seran res més que l'evolució lògica del pas dels dies, de molts, segur, però en definitiva amb el resultat natural de l'evolució en aquesta direcció, que no és cap més que el de gaudir de la companyia d'apassionats per una disciplina que compartim oh yeaaaaaah!

Les emocions, les il.lusions, són les creadores dels Dracs, dels Destructors de Murs, del donar nom al  Pas del Destructor, del Mirador del Drac, sense elles no hi hauria Vols pel planeta, sense elles no hauríem gaudit del flow a les antípodes amb els nostres amics, quins cafès, OMG, sense els Dracs singulars les voltes pel planeta podrien ser, sí, però amb ells són, OMG, sense elles Fort William la WEMBO no hauria sigut, i per tant aquesta darrera estada als UK no hauria arribat, perdres compartir amb aquests magnífics anfitrions dels UK una Dyfi  Enduro, un Vol per el Forest of Dean, saber-ne d'ella i saber que no serà seria ara que ja ho hem compartit seria un tram difícil d'acceptar, OMG.  

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada