diumenge, de setembre 29, 2024

1/2 a la 39 )

Dilluns descans, dimarts Vol, veurem a on anem aquesta setmana )



Avui Twin Six, Gore, jo 2in1, sense Merit, S-Phyre. 

Eines, sense incidències, ni coincidències, amb aigua, bevent, sense menjar, amb llums sense funcionar, no he mirat temperatura. Un Vol molt prudent, i a on els Dracs han funcionat per sobre de 10 )

MTB, MTB, MTB. 

Seguim el fil de les diferents comandes dels components i eines que voldria portar a les rutes més llargues, i que un cop les disposi també vindran per les curtes. Ara així estic esperant la comanda que porta part d’aquests, la resta de la comanda com us esmentava ja està també fent camí cap al Mirador, proper a aquest. 

Eines, el conjunt complert per fer els manteniments encara està pendent, i tampoc ho vull demorar, encara que mentre escric em queda més proper poder portar a terme fer venir les eines dels Grans Dracs de dues rodes en primer terme que se segur que es queden, i esperar pel què fa a les del Gran Drac més esportiu, a definir doncs quin serà el proper pas, doncs dependrà de quina és la decisió vers aquests, vull dir si seguiran o no als Miradors, de fet la decisió que marxin els tres primers està presa ara falta anar veient quines sensacions tenim en gestionar els primers compassos en portar-ho a terme.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada