dijous, de juny 20, 2024

5/7 a la 24

Prou bé, i encara més per un diumenge de traca, a on comentava la durada del Vol, que en aquests moments la valoro quasi que com a excepcional. El fet és que ja estem a dijous de la 25 i portem un sol Vol, renoi. Ahir mateix una jornada normal del Baix Montseny ho va condicionat tot plegat, per bé però quedant el Vol per a una millor ocasió, que ara per ara per la pluja no convida a que pugui ser avui, o sí, i millor que millor, i tant.


Alp-X )

De mentre les lectures de matinada, i també dins de les mateixes nits, centren el meu interès, mirant de comprendre la història dels llocs per on rodem d'aquest tercer Mirador que són totes molt entretingudes, i tant. 




Crec que el Sol finalment manarà la jornada, i de ser així tindrem aventura amb els Dracs, o no i no passarà res. 

També la setmana passada vaig aprofitar per demandar més culots per la Reina, dos pirates prims, i tres culots curts d'estiu més, perquè facin equip amb els ja existents, concretament amb els dos culots curts més nous que estan siguent tot un èxit. Aquest tres culots curts nous que tindrà són els únics de Gore a on s'indica específicament que estan pensats també per a la pràctica del MTB, els pirates nous no, com tampoc els vells, Gore no ho esmenta, i aquest nous pirates no són com els que ja disposa, a diferència dels nous culots curts que són els mateixos que ja disposa, però estic segur que aquests culots pirates d'entretemps nous aniran bé, tot i que a les dates avançades on som, avui comença l'estiu, aquests segurament ja no sortiran fins a la tardor, i ara treballaran únicament els curts, puntualment podria ser però que si ens decidim a sortir abans del trenc d'alba tinguin una breu oportunitat, veurem, veurem.

Ara per ara no tinc previst reforçar més l'equipament d'estiu pel què fa referència a culots, mallots, i guants. Sí he de localitzar mitjons curts negres de Gore, Shimano, Pearl Izumi o Mavic, també renovar les anelades tèrmiques noves, i en darrer terme valorar un altre cop cap a on anem amb el tema dels cascs, si tornem a casc no específic de MTB ha de venir un germà d'un Aether blanc per la Reina, entenc que un Aries-Helios, en tot cas en aquestes pensades estic, ara em ve la pensada dels dos mallots blaus d'estiu que vull per fer conjunt amb els dos culots C7 paravent blaus que ja fa uns mesos que roden, és a dir sí que ho tinc previst, es veu.

MTB, MTB, MTB.

No em vaig decidir per l'excelent proposta del tercer Gran Drac de dues rodes, i ara de ser ja no serà sobre la unitat nova que em van oferir, poc a poc. 

Demà ja podré en principi recollir a minuts del Mirador la nova Super Armadura de Gala, a veure si aquesta és finalment la porta d'entrada del coixi de seguretat, o en el seu defecte la talla del primer molt més gran per poder donar cabuda a l'Airbag ho és per excés i no funcionaria correctament, veurem, en tot cas primer hauré de provar-me aquesta Super Armadura, i en funció de les sensacions que tingui decidir si ja faig venir el meu primer coixi de seguretat, o no i o bé tornar la Super Armadura, o bé quedar-me-la igualment pel fet de ser el meu primer equipament de color negre, en tot cas em sona molt interessant tot plegat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada