diumenge, de juny 23, 2024

4+ )

Que bé, avui un altre cop per sobre de les 4 hores, on no teníem pensat ser-hi tanta estona, però la Reina ha marcat el tipus de Vol, jo hauria tornat en dues hores, però ella tenia un altre pla/programa.

Equipats d’estiu, culot nou la Reina, la resta de blau, amb Merit, Hirzl, i Gore, mitjons Mavic, i Pearl Izumi. 



A 22ºC d’inici a l’hora de dinar, i 15°C  la resta del Vol, primer amb Sol, després amb una lleugera pluja constant de pricipi a fi. A on ens hem sentit sempre molt còmodes, molt, fins el punt que he pensat puntualment que podria haver-hi la possibilitat que aquests Vols no solament siguin si no que fins i tot vagin a més. Estem a dissabte, ens queda diumenge, i dilluns. 

Les bikes de 10, fins i tot sense soroll, sí que la meva roda del darrera ha perdut aire mentre rodava, amb eines, a punt de fer funcionar els Buster per un cel tapadíssim. Sense coincidències, sense incidències, fora que abans de sortir hem assistit uns alemanys amb problemes amb una de les seves bicis de carretera, jo els he ajudat des de dins de la nova Super Armadura de Gala, que per cert és comodíssima, mare meva, ha sigut molt xula aquesta coincidència, jo no preparava un Gran Vol, únicament provava la nova Armadura per veure aquesta talla amb més de 8 cm. de tot arreu si era encertat o no. Aigua, menys de 100 ml. per menjar, mig plàtan a mitja hora d'arribar al Mirador.

Després hem iniciat el Vol, i que bé que ha anat.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada