dissabte, de juny 08, 2013

24h SOLO Finale Ligure 2013: Refent ponts

Pel fet què la meva bike no va funcionar com esperava.

Les dues millors rodes de casa després de les DT 240 SS de la Betty, han quedant esmicolades, una Crossmax XL, i les XTR, les dues del darrera, a casa són dues rodes considerades de molta qualitat, molta. 

Decidint què fer, en tot cas, decidit a seguir en el sender a on sóc ara pel què fa a bikes, és a dir la Vicious no torna ara per ara a primera línia de camp, per tant des de la finestra del Mirador de Drac, he de refer la nova bike, entendre què va anar malament.

He de refer les dues rodes, això passa per la paraula taller de bikes, per això cerco roda nova, per diferència de preu a favor del taller, sempre serà més econòmic reposar dos radis que comprar una roda nova, avui però crec que millor seguir a on sóc, perseguint ser independent, 100% independent, i un cop amb la roda nova a casa, de ser, ja portaré a reparar les dues joies malmeses, sense presses. 

El tema frens, cal ser pràctic, fora les pastilles metàl.liques, o en el seu lloc, puc estudiar l'arribada dels frens tipus els Deore 2014, és que jo vull baixar a les games més senzilles del mercat pel què fa a components, esperant a la mort per ús dels TOP actuals de casa. 

Així com la Betty va equipada amb les games més altes, indiferentment de preu i dificultats per aconseguir-les, jo segueixo per a mi a un sender que des del 2009 reivindico que vull seguir, equipar les meves bikes amb games de components baixes. 


En aquest moment el nou Deore seria una molt bona opció. 

Dies de SOLO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada