dimecres, de maig 15, 2013

Quan el goig supera tota expectativa

Tot agafa el seu millor to, de fet aquest goig va ser tan gran que encara ara, i ja fa uns dies de la SSEC2013 de Sant Gregori, estem digerint tan bones sensacions. Les què fan referència a la relació amb els europeus vinguts de tots els racons del Vell Continent.

Imatge de Xavier Font.
Sentir, escoltar, compartir l'empatia dels participants de la SSEC d'aquesta edició, té una paraula o dues que ara mateix són per a mi, emoció, molta emoció. Quan tens un premi com aquest, et dónes per pagat en tot, ep, que si no hagués sigut aquest el cas, pel què fa a casa, per l'entrega durant tants mesos a aquest sensacional esdeveniment de poder organitzar un europeu de Single Speed, crec que si  no hagués caminat bé, seria, vull dir què quan has fet tot el què pots, bé si no va bé, poc hi podràs fer, serà que no havia de caminar bé.

No va ser aquest el cas, i com comento a aquest espai en algunes ocasions, fins i tot si mires de fer-ho bé, fins i tot,  pot sortir bé, doncs aquest va ser el cas.

Està bé, està molt, i molt bé.

Gran sensació aquesta, que per sort va venint ara sí, ara també, i és d'agrair sempre, perquè fer la feina bé, no vol dir que sigui així, sí, que penses que és el què persegueixes, no que sigui el què aconsegueixes, quan ets a aquest sender, i finalment surt bé, sempre gaudeixes d'allò més, d'aquest tipus de resultat, la forma com arriba el resultat, és com us dic, molt emocionant.

És preciós l'instant on et sens emocionat, i que aquest instant sigui la constant amb aquests europeus que venien a la SSEC, ara mateix ho escric, i em quedo aturat, totalment aturat.

Moltes imatges al cap que cada cop en pensar-hi, com a la SSWC d'Irlanda, mentre rodava entre corriols, em quedo literalment copsat. com sona, copsat.

Sempre poden venir jornades millors, segurament, m'agrada pensar així, però en realitat si no es dónes el cas, pel què fa a aquesta empatia amb aquest bikers europeus Single Speed, jo ja em dono per pagat per sempre més.

Dies de SSEC.

1 comentari:

  1. Dec tenir avantpassats italians, de fet ho puc afirmar. Perquè quan estic entre ells sóc a casa.

    Dies de SSEC.

    ResponElimina