dijous, de desembre 13, 2012

Terron

Quina visió, quina proposta més diferent.

 Terron.
MTB, MTB, MTB.

Avui ja han sortit cap a casa, la compra ahir a mitja nit.

Els nostres, que com els pedals venen per parelles dobles, m'agraden més que el de la imatge, però el model és aquest. El color que vindrà el de sota.


Terron. 

Els test de les revistes especialitzades deixen molt millor el model C-Bolt, perquè valoren la relació preu/qualitat, el Terron penalitza pel què fa a preu, molt més alt que el del C-Bolt, no he agafat el C-Bolt pel color, el volíem antracita mate, i el tindrem antracita mate.

C-Bolt.
Però si tingués el C-Bolt en aquest color, vull dir gris mate, directament cap a SV.

Per què ara el casc si cercava culot? perquè el casc Limar està mort, i el casc Giro,  l'E2 de la Betty mort també. I no feia el pas, perquè dubtava si decidir-me per l'Ionos de Giro, però entrarem a Giro d'aquí a un temps un altre cop de la mà de Bici Oci, de mentre ens passem a Cratoni, marca alemanya.

No creia que anéssim amb un altre casc que no fos un Giro, és evident que estava equivocat, segur. Bé, segur no, han sortit avui cap a casa, primer els hem de tenir a casa, i després que ens agradin, veurem.

Dies de MTB.

Segueixo pensant amb l'equipament d'hivern lluny de la licra més estilada, per passar a un estil MTB més irlandès LT, aquesta és la idea, per això cerco els Alp de Gore, o els Superlite d'Endura, o l'equivalent de Pearl Izumi, que properament també us proposaré a aquest espai. També dubto sobre si Gore Tex o no GT, pel fet que a casa no plou, o plou en comptades ocasions, però també ho és que si pensem, i ja us ho vaig exposar ahir, en clau Kilfinane o UK, cal Gore Tex, perquè, hi ho penso així, si són GT anirem ara sí ara també al Nord a pedalar, així que crec que mentre ho escric veig que o Gore Tex o GT, i mentre escric Gore Tex penso,  hauran de ser les dues versions, amb i sense GT, mtb, mtb, mtb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada