dilluns, de desembre 17, 2012

Crònica, compra equipament per Kilfinane

És el què vaig decidir fer divendres.

És el què vaig fer, entre divendres i la nit de dissabte a diumenge.

A Escapa a Sabadell els pantalons Endura, a Germany la Fusion Cross AS.

Curiós perquè divendres volia comprar-ho tot, vull dir, sortir de la botiga amb tot, tenia, tinc, bones referències d'aquesta botiga, ara bones referències però fredes, bones però molt fredes.

Vaig poder seleccionar entre diferents models de pantalons i jaquetes, i tant que sí, però així com el pantaló estava clar, l'Endura, de molta però molta comoditat, després fins i tot va resultar interessant per preu, amb la jaqueta no vaig tenir tanta sort, preus competitius, vull dir pressupost 200 euros, 20 a munt, 20 a vall, però la talla no coincidia, i amb les que coincidia no era el què jo cercava divendres, la jaqueta vull dir,  avui ja no ho sé.


De Gore, la Fusion Cross AS, hi era en el color inicial, vermella i negra, però no la talla, necessitava una S i hi havia M's.I aquesta era com la Paclite de casa en talla M enorme, jo tenia clar que la meva és una S.


Una Fusion en talla M.  I aquí va començar el camí dels dubtes, cercant d'altres alternatives que no van fer res més que aturar la decisió de compra.

Perquè la Fusion Cross AS, no tenia una germana que la substituís, i estona darrera estona em vaig anar complicant.

Gore Alp X 2.0 SO.
Gore Oxigen III.
Gore Xenon 2.0 SO.
Endura Equipe EXO Softshell.
Endura Stealth II Softshell.

Aquesta darrera desconeguda per a mi em va deixar un xic sense saber què fer, pel fet que les talles S de les caçadores Endura sí eren de la meva talla, però no conec res de les seves prestacions, i els preus d'aquests productes són molt elevats per a mi, no cars, segurament per la seva elevada qualitat, però desconeguda per a mi.

Aquesta darrera la Stealth II ho va frenar tot, quasi ni em decideixo pels pantalons Endura.

Finalment vaig seleccionar el pantaló Endura, i la jaqueta Xenon 2.0 AS, i també la Stealth II, però la Xenon en talla S, justa, crec, i la Stealth en talla S, perfecte, però la Xenon no la tenia al punt de mira, i la Stealth com a concepte no existia minuts abans d'entrar a la botiga.

Finalment, vaig pensar, si no ho entenc és que no has de fer, lema que em funciona per a tot, xifres, imports per sobre sempre dels 150 euros, ja són xifres importants per una jaqueta, però en el cas de la Xenon, si no te la notes perfecte un cop posada, és difícil decidir-te per ella, però és que a part tampoc era el què cercava, pel què fa a la Stealth, pitjor encara, no tinc ni idea de quina funció fa, i podeu dir, aleshores per què les miraves?, perquè vaig anar a comprar la jaqueta Fusion Cross AS, i com que la què volia no hi era en la meva talla, la M, era massa gran, intentes decidir-te per uns segona alternativa.

Però el fre va ser el preu, és a dir, no estava convençut i un preu per a mi important, em va frenar totalment.

El venedor un cop li vaig exposar perquè no em decidia, em va oferir de demanar la Fusion en talla S i en 2-3 dies podia, puc tenir-la. El color,  la vermella i negra, ja m'estava bé, negra no. No volem d'entrada anar foscos per la muntanya, i menys a l'hivern, pel tema dels caçadors i les seves armes de foc super-intel·ligents

Però la Stealth de Endura, havia fet la seva feina, i vaig decidir que calia deixar passar unes hores.

Dir que per demanar la Fusion havia de deixar una paga i senyal, i segurament a la primera hora ho hauria fet, a la segona hora amb tants dubtes, no.

Un tercer punt, QUIN FRED QUE FEIA A LA BOTIGA, una nevera, però una nevera, al vestuari el terra era tan fred que vaig haver de posar el texans a terra, però era insuportable, mare meva, mare meva, i un cop a fora de la botiga la sensació va ser d'escalfor.

Un cop a casa, cercant informació de la Stealth, amb el venedor de l'Escapa mentre era a la botiga  veiem en primer terme que Irlanda no és Catalunya, vull dir equipaments diferents pel fet que a Irlanda el clima de pluja i temperatures baixes és la dinàmica de cada dia i a casa en cap cas, i la proposta va ser, no demanis la Fusion perquè primer vull veure què és aquesta jaqueta Endura, i en segon terme i així ho vàrem comentar, jo no em quedaré la Fusion en talla S si un cop aquí no n'estic convençut, i per la meva part i no ho vaig esmentar, no vull que la botiga demani quelcom per a mi si finalment no em va bé.  Jo miraré què és aquesta Stealth i després decidim si demanar la Fusion o bé agafar la Stealth.Com us deia, un cop a casa, a la nit,  vaig veure que la Fusion també hi era en color blanc/negra.

Volia esper-me a dilluns i fer la comanda a Escapa, consultar si la Fusion en blanc i negra podíem tenir-la en talla S, però el fet de no poder disposar de l'opció blanca/negra assegurada, i d'haver de fer tants quilòmetres per a portar la paga i senyal, vaig decidir comprar des de la cadira de casa, no sé com hauria de ser, però sí que sé que a l'Escapa hi comprarem més coses, les que tinguin d'estoc però, i coincideixin amb el què nosaltres necessitem, és una mica com les compres  a fer a les grans àrees, vull dir no hi vagis mai amb gana, perquè hi compraràs coses que no necessites. Jo la Fusion la vull per l'abril-maig-juny, així que ganes sí, pressa cap.Per Internet és més fàcil comprar el què necessites i prou, pel fet que no veus el material en directe, i pel fet que no hi ha un mediador juez y parte, perquè encara que aquest sigui objectiu, nosaltres no li veiem.

I com amb els pantalons Endura, a on el preu va ser de 10/10, ja és rar, perquè normalment quan quelcom em va molt molt bé, aleshores és d'un preu per a mi considerable, però 72 euros per aquests pantalons, per a mi perfecte. Amb la Fusion també em va passar quelcom similar, és a dir la Fusion blanca/negra  a la Germany tenia un preu per sota dels 150 Euros, no és pels 50 euros de diferència, si no pel fet de no haver de programar-me per fer el pas, vull dir, encarregar la Fusion, requeria de tornar a programar una matí fora dels despatx, si ho vull fer fora d'hores del despatx he d'anar al Vallès passades les set de la tarda i implica cues i cues, i això si tens sort i arribes a temps a la botiga, és a dir si vols assegurar el tret has de sortir després de dinar per arribar a casa a la nit. Mentre que, en aquest cas per les circumstàncies polsant quatre tecles ja tenia la comanda feta.

Podrem dir, sí però sense veure la jaqueta en directa no hauries decidit, contesta, no és pas cert, si no pots provar-te la teva talla no fas res, si no pots emprovar-te la teva talla ets com a casa, tens dubtes i amb dubtes no decideixes mai a gust. En el meu cas jo volia la Fusions Cross AS en talla S ja, si era a la botiga a on feia la compra, si havia de ser en diferit, és evident que no, perquè no ho vaig fer.

Així tinc uns bons pantalons, comprats a la botiga física, i una bona jaqueta, comprada a Germany, aquesta darrera en la meva talla i  un color que m'agrada molt. I si a sobre els preus són bons, tant dels pantalons Endura de l'Escapa, com de la jaqueta Fusion per Internet, millor encara.

Si a Escapa hi hagués hagut la Fusion en vermell i negra talla S, tot hauria sortit d'Escapa, i de fet després de la visita a aquest establiment no serà la darrera compra, hi tenen Gore Bike Wear, i ara cercava la Fusion, un altre dia cercaré la  Xenon i hi aniré directe, i si hi ha la meva talla la compra serà qüestió de minuts, i si no, aleshores us ho podré dir després.

El fet és que divendres una botiga física va fer una venda a un client que normalment compra des de les experiències d'anys a Probike i en menor grau a Tomàs Domingo de Barcelona, via Internet, no tot ho compro per Internet, és veritat, però també ho és que si he de comprar físicament sempre des dels darrers dos anys tot ho compro a Bici Oci, a excepció de certs equipaments que han sortit de la botiga ja tancada específica de roba de Doctore Bike de Mataró al costat de casa, i si penso que puc causar un problema  a BO perquè el producte no és fàcil d'aconseguir, opto per Internet, i no a BO per no posar en un problema en Narcís o en Mateu.

Ara, fa uns minuts que els dos cascs Cratoni ja són a casa, són literalment, diferents. Germans de la VW. Ja us en posaré crònica. Quin casc, com m'agrada, com m'agrada, com m'agrada.

També posaré crònica dels pantalons Endura, i tant que sí. Aquests com la tèrmica i mitjons que tenim de la visita el seu dia a Chain Reaction Cycles, de 10/10, ara d'entrada abans de sortir-hi a pedalar. Veurem un cop a dalt de la bike.

MTB, MTB, MTB.

Donar les gràcies a la botiga Escapa per les atencions rebudes, i tant que sí, un únic punt dur, el fred que hi feia divendres a les seves instal.lacions, inadmissible, però una cosa no treu l'altra, bon servei pel què fa  a l'atenció al client, un punt molt negatiu que la temperatura de la botiga estigui per sota dels 15ºC, no dic 10ºC però crec que també, quin fred, quin fred, quin fred.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada