diumenge, de febrer 19, 2012

Pearl Izumi Gloves.


http://www.bikeradar.com/gear/category/clothing/gloves/product/review-pearl-izumi-barrier-gloves-11-44458

No ho sé Colorado, el dia d'avui, marca un dia després, quin fred al Brull, quin fred.

MTB, MTB, MTB.

El tema fred, un bon equipament del cos i cap és vital, si equipes bé el cos i el cap el fred a les mans i peus passa a no ser.

Vull dir que si la zona del pit, cor, va calenta, i al cap hi portes un "gorret" que eviti d'agafar fred, entre aquesta bona decisió d'equipar-te bé pit-cap,  que vol dir que aquest equipament t'evita de passar massa calor pujant i també de passar fred baixant, que no és fàcil, si t'equipes molt,  a les pujades suaràs molt, i si sues molt la tèrmica i la jaqueta no podran evacuar aquesta suor, en la mesura que això passa més o menys tens més o menys fred al pit i cap.

Decidir bé l'equipament de pit i cap, és per  a mi clau per passar fred o no a peus i mans.

MTB, MTB, MTB.

I cal pensar que agafar fred a les mans i peus no depend de què notem que tenim fred a cap i pit, perquè el cervell ordena retirar la sang parcialment de peus i mans per mantenir calent cap i cor, vull dir que en el moment que comences a notar fred a mans i peus no notes normalment fred al pit i al cap, és normal que sigui així, tens fred  a mans i peus perquè estàs concentrant la sang o millor dit la circulació d'aquesta als punts vitals pit i cap.

Un art equipar-se bé, un art. En funció de fer-ho bé, en segon terme decidir guants és un aspecte també important, molt, però primer cap i pit, mtb, mtb, mtb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada