divendres, de desembre 09, 2011

Què han de fer les botigues?

Preparant la crònica més pràctica, perquè ara fa precisament catorze anys, que vaig estar perdent diners durant catorze anys, sí, sí, perdent diners amb els distribuïdors i els bancs, els primers hi treballava amb un marge que no podia mai veure la llum, això ja els hi anava bé, ben collat, i amb els bancs amb pòlisses al 16%,  sí, sí al 88-89 pagàvem tots entre el 15 i el 18% si necessitàvem diners pels nostres negocis, crec que quelcom podré aportar.

Ara que passats els anys he vist caure tant als distribuïdors com als bancs que al seu dia em van sangrar fins a la darrera pesseta. Els distribuïdors arruïnats sense un euro,  i els bancs que els únics diners que veuen de lluny són els pocs que tenim els petits consumidors i que ara nosaltres amb la lliçó ben apresa fem que paguin i pagaran a preu d'or.

Ja ningú recorda a la Ex-Caixa, ara petada de dalt a baix,  la de dividends milionaris que presentava any darrera any, la primera immobiliaria del "mundo mundial", immobles que venien d'embargar ara sí ara també als seus "clients-esclaus", sí, sí, "toma immobles", ni els dels bancs, ho recordeu? milers de milions d'euros de beneficis a cada exercici.

"Què han de fer les  botigues?".

Coming Soon.

"Algú ho havia de dir".

I ja que hi som també deixaré caure alguna petita perla de les llàgrimes de la Dama del Gorg Negre, que a les petites famílies bikers us ajudarà a veure les coses pel que fa als vostres petits o no tan petits  estalvis, "que nos conossemos",  amb un cert optimisme.

1 comentari:

  1. També serà un "què no han de fer les botigues", que serà de molta utilitat, oi que sí?

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina